burcuruli tontisbebegim ayy çok teşekkürler bende televizyondan YouTube açıp televizyona örtü örtüyordum 🥰
Ozlm007 tontisbebegim ay beyaz gürültüyü siyah ekran olarak bulmuştum ama çocuk şarkılarında var mı bilmiyordum ay olsa keşke falan diyordum 😂 ne güzel bir öneri ya çok teşekkür ederim 🥰
endoplazmikretikulumiste tontisbebegim lg marka tv ler de ekranı kapat komutu var kumandadan. Herhang birşey açıp ekranı kapalı hale getirebiliyorsunuz
endoplazmikretikulumiste Benisahtesevme2 herhangi birşeyi açın sonra kumandada kayıt / mikrofon tuşu var ekranı kapat diye sesli söyleyin yani komut verin ekranı kapatıyor ses kalıyor geriye
minikkusuuummm- endoplazmikretikulumiste ya yapmadı🤣🤣🫠 ses olarak komutu alıyor ama uygulamıyor neden acaba
Sedef3443 tontisbebegim valla cok teşekkür ederim oglum 12 aylık tv izletmek istemiyordum cok iyi oldu
Ayazinannesiseyda tontisbebegim TV’den yoytubeyi açınca siyah ekran çocuk şarkıları mi diyexegim. Süper bir öneri ya bayılıyor şarkı dinlemeye yemek yedirirken şarkısın yemiyo
Osay tontisbebegim çok güzel 😍 bende izletmiyorum tlfondan açıp telefonu uzapa indiriyodum dinlesin diye bu çok iyi 😍
tontisbebegim Minnosannesiiiiii ben tv izlettim eskiden sonra bilinçlenince kestim bayadır hiçbiri yoktu sıkılıyordu artık