Kuzeybabyy zlmakkaya41 tansiyonum düşüyordu, baş dönmesi, psikolojik olarak kötüydüm,burnum k9 gibi koku almaya başlamıştı😀 belirtilerim bunlardı
eylul19 zlmakkaya41 anıden gelen mıde bulantısı ates basması ve akıntı gelıyordu o sekılde test yaptım
AleynaNur228 Hiç belirti yoktu annemler de oturuyırum aile yemeğindeuiz babam gözümün önünde düşünce çok fazla güldüm gülünce istifra ettim yani ne yediysem çıkardım gülmekten orda şüphelendik bekliyordum zaten varmiş zatn 🤣
AleynaNur228 Herkesin için de halıya çıkardım rezil bir andı 🤣 Lavaboya gitmeme zaman kalmadı bulantı fakan olmadı bi an da geldi
Emir0_ neslicanben benimde😅o yüzden dk başı test çubuğuna para vermedim baktım bı iki gün gecikti tık aldım aaa hamileyim 😅🤭
Show_must_go_on zlmakkaya41 hiç bir belirtim yoktu zaten çok geç öğrendim adet düzensizliğin de vardı 9 haftalıktı öğrendiğimde o da iş yeri kan testi istemişti orada gördük 😄
Esra_Deva zlmakkaya41 Anlamadım. O kadar anlamadım ki öğrendiğimde 6.5 haftalıktı. İlk öğrendiğim gün kalp atışlarını dinlemiştik 🥰
zlmakkaya41 Benimde adet gecikti yüzümde adet gününe kadar sivilce oldu ama geçti adet olmadım 10 gün geçti 1 yaşında bebeğim var ve korkuyorum açıkçası şuan test yapmaya
Almondeyed zlmakkaya41 ayaklarım buz gibiydi hiç isinmadi. Göğsümde damar belirdi Batıl inanç ama kirpiklerim birbirine karıştı Aşırı istahlandim doymuyordum
Yigidoannesii Almondeyed ayakları soğuk olanın oğlu olur derler benimde öyle oldu oğlum var , sizin de oğlunuz mu oldu acaba 😊
pembehanm 5 haftalıkmısım tabı bılmıyorum hamıle oldugumu bşr mide bulantısı baskadı akıllara zarar hıc bır sey yıyemedım etmedım soguk memleketteyız bır de usuttum sandım onemsemedın bır hafta devma ettı boyle sınra doktora gıttım hamıleymısım
Kbrbisi28 Tansiyonum cok dusuk normalde dahada dustugunu hissettim birde sevmedigim seyi asermistim birden sonra test yapicam dedim cift cizgi cikti ama biri silikti kan vereyim dedim hcg 40 degerde cikti hamileymisimmmn
Pineapple20 zlmakkaya41 adet olmayı bekliyordum karnım feci ağrıyordu tam da adet öncesi olan ağrılar gibi. Sonra küçük bi lekelenme oldu devamı gelmedi. Adetime bi gün kala test yaptım çıktı. Biliyordum sanki hamile olduğumu Bir de göğüslerim büyümüştü aşırı yemek yiyordum kilo almıştım
AsilPeri zlmakkaya41 Koku hassasiyeti. Her şey öyle kokuyordu ki.. Koku yüzünden afedersiniz istifra bile ediyordum. Meğer hamileymişim. İkinci çocukta da baş dönmelerim vardı ve günüm gecikmişti.
Nereleregidem zlmakkaya41 benim regl olacakmisim gibi karnım ağrıyordu. Bir de hamile olduğumu öğrenmeden bi konuya çok sinirlenmistim sağ kasığımda bir kramp girdi onu da regl olacak olmama bağladım. Sonra eşime bir ton şebeklik yaparak negatif cikacagindan çok emin bir şekilde test yapmaya gittim elimde patladı 😂😂
Berna92Z zlmakkaya41 her zaman kullandgm parfüm bigun disari çıkarken sıktıgmda aşırı derecede midemi bulandırmisti ilk o zamn anlamistim
yigitinaannesii Koku hassasiyeti. Eşimi yolcu etmek için kapıyı açtığımda kiracının yemek kokusu geldi ve o an kustum. Bir daha da zaten 9 ay boyunca neredeyse yemek yiyemedim🙂
Mom2020 zlmakkaya41 Bende aşırı akıntı olmuştu ordan anladım belirtilerden olduğunu biliyodum çünkü fazlaydı normalde böyle olmadığım için bide hissetim annelik gerçekten mucizevi bir şey 🦋