Sherlock1180 QueenMommm videolu sorular geliyor artık birkaç tanede onlardaki ayrintilara dikkat et. Ben 90 almıştım 70 yazan uygulama sayesinde.
Toprak-hira59 QueenMommm devamli cikmis sorulari çözün çok basit zaten sorular hep genel yaşam ve mantık üzerinden ben 3 aylik hamileyken girdim sinav sirasinda felaket bi mide bulantim ve kasik sancim vardi istifra ettim edicem diyordum o halimle bile 92 almisim o kadar aceleyle yapmama ragmen 😀
QueenMommm Toprak-hira59 çözüyorum canım ya oradan çözünce geçiyorum ama farklı sorular çıkar diye korkuyorum sınavda
1tuhafokur QueenMommm kitapta sadece ilk yardım kısmını okumuştum dediğim gibi çıkmış soruları bakın baya rahat olur kolay gelsin😅🙏
QueenMommm 1tuhafokur bayağı uygulama indirdim farklı farklı hep sorular çözdüm bütün uygulamadaki sorular aynı yani onlardan çıkacaksa geçerim de farklı sorular çıkar diye korkuyorum
1tuhafokur QueenMommm nerdeyse aynı yada benzer sorular çıkıyor kura kitabındaki sorulara da bakın yeter 😀
Toprak-hira59 QueenMommm ben kitap almadim bile kurs ta kitap kalmamis pdf gonderdiler avip bakmadim play store den test sorulari indirip 2 gun oncesinden bol bol çözdüm bide you tube den vdeolari izledim kursun verdigi derslere bile katilmadim
Sherlock1180 Kudsun verdiği kitaptaki soruları çözün birde uygulama var ehliyet sınav sorulari diye. Daire icinde 70 yazan onu indirin ve çözüm hayırlı olsun geçtiniz😊
Toprak-hira59 QueenMommm yok birebir aynı sorular sadece sasırtmalı oluyor bazıları mesela soruyu tersten soruyorlarmıs gibi gecersiniz insallah Allah’ım zihin açıklığı versin🙏🏻
Sherlock1180 QueenMommm animasyonlar dışında pekte farkli sorular yok canım korkma asil korkacağın yerler yakında😊😊 daha saka sen basarirsim eminim
Pinarikoo İlk yardım çok karıştırılıyor ve motor bilgisi de önemli, çıkmış sorulara göz at ve çöz. Aynı soruların çıkması çok olası 😅 Yazılıdan geçersin çalışırsan önemli olan direksiyon, hayırlısı 🥳
QueenMommm Pinarikoo motorda biraz sıkıntı çekiyorum evet birazda direksiyon sınavından korkuyorum babam bana araba sürdürdüğü zaman bacaklarım tir tir titriyordu Bir de hocanın yanında bayılırım herhalde 🤣🤣
Sherlock1180 QueenMommm baba yasa saten araba öğrenmek delilik kurs hocaları çok guzRl oluyor o konuda.
Meliill Alpylmz dün yazıldım ben 4500 TL ye yazıldım afyondayim. Çok fazla ya birde sonradan 1600 TL veriyormusuz ehliyeti almak için bayramdan önce gelseydiniz 3000 TL idi dedi adam
Sherlock1180 Meliill 2800 e yazıldım bir ay sonra 4500 oldu. Ha birde kaç adet direksiyon dersi vereceklermia?
Toprak-hira59 Meliill ben gecen sene 1000 tl kursa vermistim 1020 harc 100er tl de sinav basina vermistim bedavaya almisim bi senede ne kadar cok zamlanmis