petitonunannesii Sarelinagis Tanıdığım kislrr patlican seviyorlar aslında onu bilerek karnıyarık seçtim daha önceden patlicana hayır demediklerini biliyorum
Sarelinagis petitonunannesii Ozaman menünüz çok güzel kuru cacikta yapın yanına serin serin iyi gider
petitonunannesii beroo34 Mercimek ezogelin felan pek istemiyorum bakliyatli bi şey olmasın yaz ya o yüzden ama aklıma da başka gelmedi
NidaLina13102020 petitonunannesii bence pilavın yanına dolmaya gerek yok meze tarzı şeyler yapabilirsiniz havuç tarator falan hem basit
Burca petitonunannesii hayirr hayir bence ana yemeginiz cok guzel,sadece orta yemek eksik gibi geldi. Cacik karniyarik pirinc pilavi salata ve orta yemegide buldugunda bence cok guzel bir menü bebekli bir anne icin ideal yemekler
petitonunannesii Burca Ortaya yemek normalde sarma olur da uğraşmak istemiyorum o kadar biber dolması düşündüm olur mu sizce
Burca petitonunannesii sarma cok yorucu olur zaten ,patlican kizartican kiymayi kavurucan vs vs orda bi ayri ugraş,o yuzden biber dolmasi cok mantikli
Eslimbalkizlarim petitonunannesii bence biraz basit kaçmış ama yinede siz bilirsiniz patlıcan Tava ya mi donderseniz acaba hani karnı yarık biraz herkesin evinde pişiyor falan ya ay ne bilm işte 😅 karnı yarığı degstr bence
petitonunannesii Eslimbalkizlarim islim kebabı nasıl olur illa patlıcanlı bi şey olsun istedi eşim aklımda islim kebabı da vardi burya da sorayım dedim sizce islim kebabı nasıl olur
Yavrusuu petitonunannesii bim de falan konserve barbunya pilaki satılıyor 1 konserve 2 yemek tabağı dolusu çıkıyor 2 tane al borcama dök üzerine maydonoz doğra ortaya koy miss
Norveckizi Gizem51 gizem internetten açarsan eğer tavuk göğsü tatlısının orijinali Tavuk etinin tiftiklenmesi yani didik didik edilmesiyle muhallebimsi şeyin içine katılarak yapılıyor Yalancı tavuk göğsünde ise et olmaz muhallebiyle yapılır anca
Sakilli petitonunannesii ya bebeklisiniz tabiki insanların beklentisi olmayacaktır ama bana da basit menü geldi patlıcan sevseler de karnıyarık herkes tercih etmez . Ayrıca karnıyarık çok daha uğraştırıcı onun yerini hemen bir et kavurma yapmak çok daha basit ya da et tercih etmiyorsan fırına patates tavuk çok daha basit ama sofrada et olduğu için göz doyuruyor . Gerçekten siizn için daha kolay olur hem de adı var . Maddi olarak zorlar diye düşünüyorsanız patlıcan ve kıyma kilosunu hesaba kattigimda hemen hemen ayni oluyor burada pazar pahalı olduğu için diyorum. Ana yemekte kararliysaniz salata çeşidini arttırabilirsiniz . Onun dışında kendinizi çok yormayın her misafir gelişinde kendimi heba edip bebeğime olan zamandan çalıyorum uzuluyorum ben. Kolaylıklar olsun
petitonunannesii Sakilli Aslında illaki patlıcanlı bi şey olsun istedi eşim kendide seviyor çünkü gelenlerde öyle.Aklimda islim kebabı da var buraya da sorayım dedim belki ıslık kebabı yaparım o nasıl olur sizce
Sakilli petitonunannesii ben geçen yaptım pek iyi olmadı malesef 😅güzel yaparsanix olur bence o . Hem de karniyariktan daha kolay ben köfteleri hazır kullanmıştım tabi
Volina petitonunannesii valla ben her misafirde masaya muhakkak şu böreği çiğ köfte koyuyorum dolu dolu gözüküyor Rus salatası benimde favori soğuk iyi gider
petitonunannesii Volina ayy hic börek yapmaya vaktim olmaz milfoyde basit olur diye yapmamayı düşünüyorum bilmuyorum
petitonunannesii Volina ya işte başka bi şey bulmadım sarma yapamam ortaya koyarım biber dolması yiyen yer