petitonunannesii Kizlar yarına eşimin iş yerindne 2 arkadaşı eşleriyle birlikte bize akşam yemeğine gelecekler Bebeğim 7 aylik çok zor olmayacak bi menü istiyorum.Ben bunları yapmayı düşündüm yanına eklemem gereken neler olur.Birwz kolay bi menü seçtim.Aradw gidip geliyoruz çok yabancı sayılmazlar.Karniyarik pilav domates çorbası Rus salatası tatlı da tavuk göğsü.Sizce başka ne yapabilirim böyle de fazla mı basit oldu ya
Meraklimama petitonunannesii bir borek sarıp, patlıcan salatası yapiver kolaylar hem ,olmadı marketteki hazır boreklerden yapiver ,patlıcan salatasiyla
pogacayanakk petitonunannesii sarma sarıp ortaya bırakabilirsiniz. Ha birde menünüz basit değil karnıyarık başlı başına zor bir yemek zaten
Sarelinagis petitonunannesii Karnıyarık yerine fırına patates tavuk sürebilirsiniz yada sulu köfte patlıcanı herkes sevmeyebilir birde kuru patlıcan biber varsa kuru dolma yaparsınız ortaya çok güzel olur
petitonunannesii pogacayanakk Sarma aklıma geldi ama sarmak zor geldi gözüme.Acaba sarma yerine biber dolması yapsam ortaya çok mu abes olur
petitonunannesii Uygarpinar biber dolması benimde aklımdan geçti aslinda sarma da geçti aklımdan ama onu sarmak zor olacak biber dolması daha basit
Burca petitonunannesii hayirr hayir bence ana yemeginiz cok guzel,sadece orta yemek eksik gibi geldi. Cacik karniyarik pirinc pilavi salata ve orta yemegide buldugunda bence cok guzel bir menü bebekli bir anne icin ideal yemekler
Uygarpinar petitonunannesii kesinlikle daha az uğraştırır yanına da patatesli börek yapsanız en azından masanın ortasi dolmuş olur, tarator da yapabilirsiniz basit oda baya
pogacayanakk petitonunannesii Yoo o da çok güzel olur bence. Rus salatası yapmasanız yanına mor lahana mezesini de önerebilirdim sarma dolmaya çok yakışıyor
NidaLina13102020 petitonunannesii bence pilavın yanına dolmaya gerek yok meze tarzı şeyler yapabilirsiniz havuç tarator falan hem basit
petitonunannesii Sarelinagis Tanıdığım kislrr patlican seviyorlar aslında onu bilerek karnıyarık seçtim daha önceden patlicana hayır demediklerini biliyorum
Norveckizi Gizem51 gizem internetten açarsan eğer tavuk göğsü tatlısının orijinali Tavuk etinin tiftiklenmesi yani didik didik edilmesiyle muhallebimsi şeyin içine katılarak yapılıyor Yalancı tavuk göğsünde ise et olmaz muhallebiyle yapılır anca
Belis-mom petitonunannesii petitonunannesii Rus salatası ağır gelebilir bu sıcakta havuc-kabak tarator veya semizotu yoğurtlusu
petitonunannesii Belis-mom Aslinds evet semiz otuyla değişebilirjm sanki De semiz otu daha yakışır menüye
petitonunannesii beroo34 Mercimek ezogelin felan pek istemiyorum bakliyatli bi şey olmasın yaz ya o yüzden ama aklıma da başka gelmedi