Balkizlarim Tabaktakalansonkofte rica ediyorum canım ne demek pozitifliğin hiiic solmasın inşallah 💐😍🤗
Tabaktakalansonkofte Balkizlarim amiiinnnn kuzum 🤗🤗 burayı çok seviyorum sizin gibi birçok iyi geri dönüş alıyorum motive ediyor beni iyiki varsınız ya 🤗
Tabaktakalansonkofte Merve3333 hiç sıkıntı olmadı kuzum bende sütü etkiler korkumla diyeti bu kadar ertekedim ama inan hiç etkilemiyor bol bol sebze yeşllim yiyşorum sütüm daha da arttı 🤗
Merve3333 Tabaktakalansonkofte Çok teşekkür ediyorum.Sizi Instagram dan takibe aldım zaten inşallah bende zayıflarım 😊
Tabaktakalansonkofte Egemenin_Annesi ah ah o yemeler beni bitirdi gece 3te kurabiye gömerdim sonra pişamanlıktan uyuyamazdım 😂
DefneRana3881 Tabaktakalansonkofte ayy harikasınız tebrik ederm bende cuma günü başladım ama haftasonu biraz sıkıntılı gidiyor bugün pazartesi yine devam ama inşallah bu sefer kararlıyım 😌 siz neler yapıyorsunuz nasıl bir yol izliyorsunz
Tabaktakalansonkofte DefneRana3881 canımcım başarılarımız daim olsun inşallah🤲 ben bol bol yürüyüş Leslie yapıyorım geçen hafta sauna tayt takımı sipariş ettim bugün elime ulaşır bol sebze yeşillik sıfır kaçamak devam ediyorum 🤗
Tabaktakalansonkofte Saremmmmmm yapıyorum canım bol bol su içiyorum ayrıca sütüme etki etmedi zaten süt yapan şey su 🤗
DefneRana3881 Tabaktakalansonkofte ayy maşallah maşallah benmde vae termal tayt ama daha fırsatm olmuyo 2 bebeyle okullar açılsın inşallah bende başlıcam leslie yapmaya bir şey sorabilirmiym ekstra bişeyler içiyormusunuz yeşil çay detoks tarifi falan birde emziriyormusunz
Hazal8 Tabaktakalansonkofte bende aralıklı oruç yapıyorum bir haftada2 kilo vermişim 60 kiloyla başladım bu gün 58 kilo 4 kilo daha versem benden mutlusu yok sizde çok iyi vermişsiniz♥️😍
Tabaktakalansonkofte Hazal8 başarıların daim olsun kuzum 🤗 vericez inanıyorum emeğin sonu her zaman zaferdir🤗
Tabaktakalansonkofte DefneRana3881 canım suyuma limon kabuk tarçın maydonoz limon koyuyorum bide altın süt zerdeçal karabiber tarçın koyuyorum bazen kahvaltı olarak bazende gece çok acıkırsam onu içiyorum 🤗
Pikapikapikacuuu Tabaktakalansonkofte 68 den 63 e düştüm bende 🤗 tebrik ederim sizide inşallah hepsi gidecek 🥰
Tabaktakalansonkofte Pikapikapikacuuu çok sağolun gidecek inşallah inanıyorum 🤗 size de helal olsun çok azimlisiniz 🤗