Tabaktakalansonkofte Kızlar bilenler bilir 98kiloyla diyete başladım bugün 1hafta sonucu tartı günümdü dün paylaşıcağımı söylemiştim tam 94.500çıktım çok mutluyum 1haftada verilen kilo hohaayayyttt diyete devam tam gaz 🤗🤗
Barlas_mom Tabaktakalansonkofte Nasıl yaptın diyetisyen e mi gidiyorsunuz hemen anlatın acil bana da lazım 🤣 sizin için çok mutlu oldum bu arada 🙏🏼😌
Zehra-Beren Tabaktakalansonkofte Maşallah yaa nasıl verdiniz o kiloyu 😍 sırrınızı Bizimle de paylaşın bence yoldaş olalım size 😂
Tabaktakalansonkofte Balkizlarim olurum tabi kız 🤗🤗 valla nasıl mutluyum nasıl mutluyum tartıya sarılıp dert ortağım dedim 😂😂
Tabaktakalansonkofte Zeliha27mira canım dengeli beslendim abur cubur tatlı yemedim makarna hamurişi ekmeği tamamen kestim bol bol yürüyüp su içtim yeşilçay limon soda karıştırıp günde 1litre içtim en önemlisi çok porsiyonla az kalorili yemekler yaptım ör.kahvaltı 1yumurta 2büyük kabak 1soğan kabaklı yumurta yapıp ekmeksiz yanına bol su sınırsız yeşillik bu şekilde 🤗
Balkizlarim Tabaktakalansonkofte helal olsun demek bana düşer vallahi tebrik ediyorum bu azim ile herşey yaparsın 🌻♥️🤗🤗😀
Tabaktakalansonkofte Barlas_mom diyetisyene gitmiyorum canım ama kendim kontrollü besleniyorum şekerr hamurişi ekmek pilav yok 🤗 bitane sayfa açtım hasretindiyetgunlugu orada tabaklarımı paylaşıyorum çok kontrollü beslendim bol bol yürüyüş bol su 🤗🤗 Dukan birası ve altın süt içtim ara öğünlerimde 🤗
Tabaktakalansonkofte Zehra-Beren kuzum bol bol su ve sebze tükettim hasretindiyetgunlugu adında bi sayfa açtım orda sürekli tabaklarımı paylaşıyorum motive ediyor beni 🤗🤗
Egemenin_Annesi Tabaktakalansonkofte 81.5 le basladim bugün tartildim 68.4e düsmüsüm biraz yavasladi kilo vermem ama olsun 😄
Zehra-Beren Tabaktakalansonkofte bende ilk vir hafta denedim 2.6 kilo verdim ama sonraki hafta maalesef uyamadim. Taşınma telaşına dayız diye yemek yemeyi unutuyorum sonra da bir kereden yiyorum ama sayfana bakicam şimdi. En geç bu ayın sonuna kadar sana katılmış olurum 😂
Egemenin_Annesi Tabaktakalansonkofte Kiz benimki keyif kilosu oglum 2 bucuk yasinda 😂 patlayana kadar gece gündüz yedim simdi ceremesini cekiyorum 😂 Ama insan hayatinin sonuna kadar diyette yapamaz ya ben 2 bucuk aydie diyetteyim hayattan sogudum 🥺😄
Tabaktakalansonkofte Egemenin_Annesi ah ah o yemeler beni bitirdi gece 3te kurabiye gömerdim sonra pişamanlıktan uyuyamazdım 😂
Barlas_mom Tabaktakalansonkofte Bu saydıklarını yapıyorum üzerine kilo almışım 🤣🤣🤣 nasıl olacak bilmiyorum gerçekten 😧
Balkizlarim Tabaktakalansonkofte rica ediyorum canım ne demek pozitifliğin hiiic solmasın inşallah 💐😍🤗
Tabaktakalansonkofte Merve3333 hiç sıkıntı olmadı kuzum bende sütü etkiler korkumla diyeti bu kadar ertekedim ama inan hiç etkilemiyor bol bol sebze yeşllim yiyşorum sütüm daha da arttı 🤗