Balkus Kızım 3 buçuk yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum ama hiç cesaretim yok. Çok istiyorum aslında çünkü tek büyümesini istemem kızımın. Ama düşününce bile stres oluyorum kötü oluyorum. Nasıl olur ne yaparım bilmiyorum ama yaş da geçiyor . Sizler nasıl yapıyorsunuz
visneli_turtam Balkus bence tam zamanı, zaten 2 bebek doğunca diğeri kreşe veya okula gider ,çok zorlanmazsın, benim aralarında 2bucuk yaş var ve zorlanıyorum bazen ama sizin yaş aralaması iyi olur
kirmizibasliklikiz_ Balkus bazen diyorum ki iyiki de ikiz olmus yoksa 2. Cocugu dusunecegimi sanmiyorum. Rabbim kolaylik versin 😁
leopar Balkus doktorlara göre 3 yaş ama kesinlikle yanlış 🙏🏻3 yaş sendromu diye birşey var inanılmaz zor olanı bence 4 yaş ideal be güzel 🙏🏻Benim küçük doğduğunda 3 yaşına girdi büyüğü baya zorlandım şimdi 4 yaşında diğeri 1 yeni yeni beni rahat bırakıyor
Derya-Anne Balkus kızım 3 yaşını 7 ay geçti oğlum 1 yaşını 8 gün geçti. Oğlum doğduğunda kızım 2 yaşını 7 ay geçmişti kızım 22-23 aylıkken oğluma hamile kaldım evet bazen zorlaniyorum yalan yok çünkü tek başıma bakıyorum eşim sabah 8-8 buçuk gibi evden çıkıyo akşam 6-7 gibi geliyo eve hatta kendimden nefret ettiğin zamanlarda oluyo ama onları beraber oynarken görmek güldüklerini kahkaha attıklarını duymak çok mutlu ediyo beni iyiki doğurmuşum diyorum
Nltka Ben baktım kararsızlıkla günler geçiyor en iyisi yapayım fikre alışayım dedim. 3 buçuk yaşındaymış zaten diğeri doğana kadar 4 ü geçecek benimki 2 buçuk yaşında 2 aylık hamileyim
Balkus visneli_turtam aama okula giderse daha çok zorlanırsın diyorlar. Birimin okulu dersi götür getirmesi diğerinin bebek ihtiyacı falan zor olurmuş. Mantıklı geliyor bana o yüzden okula başlamadan yapmak lazjm sanırım 🥰
Balkus leopar ama okul dönemi var. Oda zor yaşım geçiyor sabrım kalmıyor birinin okulu birinin ihtiyacı derken anne yıpranıyor kafam çok karışık valla
leopar Balkus doğru ama İnan 3 yaşta bildiğin ergenlik kardeşe karşı da öfke oluyor ondan dolayı ben 3 çocuğu şuan düşünmüyorum zaten aöa olurda düşünsem 5 yaştan aşağı yapamam 😂yeterince çektim
Zehra-Beren Balkus oğlum 3 yaşını doldurdugunda bir aylık hamileydim. Şu an kızım 3 aylık oğlum da bir kaç gün sonra 4 yaşını tamamlıyor. Aslında yaş aralığı bence çok çok iyi ama benim oglan fazlasıyla huysuz olduğu için aşırı derecede yoruyor. Ama kızıma her baktığımda da niye daha önce dogurmadim seni diyorum 😂.bence sizin için de zamanı gelmiştir çünkü gün geçtikte insan daha çok korkuyo ve çocuk yapmaktan çekiniyo
Eminos Balkus oglum 3 yas 4 aylik 1 yasinda oglum var su an harikalar beraber oynayip eglenebiliyorlar bahceye beraber gidiyoruz ev oturmasi aktivite hepsinde beraberiz yemek yerken bile abi iyi yiyorsa kardesi de iyi yiyor
Hacerr7 Balkus kızım 3 buçuk yaşında eğer kızınız uslu uyumlu bir çocuksa bence yapın okul zamanı zor olabilir
Minikminik Balkus hiç tavsiye etmem benimkilerin arasında 3 yaş var biri 3 yaş 3 aylık biride plansız oldu 3 aylık yenidoğan döneminde de 2 saatte emzirildiği için büyük olan kendisinden ilginin azaldığını hissediyor bana soracak olursanız 4 yaşı bekleyin doğana kadar 4 buçuk 5 olur çünkü 3 yaşta ne kadar çok anlıyor desekte hala bebek olduğunu değiştirmez bence yeni doğanım mayısta doğdu büyük olan evde sıkıntıdan patladı biraz daha büyük olsa çıkmaya cesaret ederdim ama 3 yaş ve 3 aya ister istemez cesaretim olmadı doğumdan önce çıkarım diyordum herşey düşünüldüğü gibi olmuyor tek çıkılmıyor sürekli eşimi bekledik☺️
Mrv_cnl Balkus çok zor kardeş tek çocuk mis çocukmuş ikinci çocuğumu erkek, 4 ay önce kucağıma alınca anladım ama geç olmuştu 😄 kızımda 3,5 yaşında hem kızıma yetişemiyorum hem oğluma heba oluyorum. 2.çocuk olmasada olur yani
Tugceeeee01 Balkus kızımla oğlum arası tam 4 yaş oğlumla küçük kızım 6 yaş ama ideali 4 yaş ilk başta biraz kıskançlık zorluk oluyo ama alışıyorsun büyük olan bezi bırakmış oluyo rahat oluyo
Ysmnklc Balkus benim oğullarımın arasında 3.5 yaş var. Plansız oldu ben biraz daha büyümesini isterdim büyük oglumun ama Rabbim aratmadı şükür. Birazda çocuklarla alakalı bi durum. Büyük oğlum kıskandı biraz asla zarar veren bi çocuk değil şükür. ama ilgiyi aynı derecede tuttuk bi sıkıntı olmadı eşimde çok yardımcı oldu bu konuda. 2.oglumda çok sakin bi bebek olunca biz hiç zorlanmadık. Sadece iş çok oluyor tabi hiç oturmuyosun. 2 sinide yetmeye çalışıyorsun birde ev işleri yemek. Buna gücünüz varsa neden olmasın. Eşinizin desteği çok önemli