Aysegolcuk_ Siracsevda Benimde öyle sorunum vardı verdiğin mama kabızlık yapıyor muhtemelen mamayı değiştirdim şükür hersey yoluna girdi mamayı değiştir bence
Tugbaf Siracsevda şakın yağ verme ben vermiştim doktor bana kızmıştı doktorunuza sorup gaz damlası kullanabilirsiniz ben kullanıyormuşum ve 4 aylık olmama rağmen hala kullanıyorum sap simplex ve maç biyotic kullanıyorum bu arada 3 bekliyorum hiç kaka yapmazsa fitil atıyordum canım
Bsekvnz Tugbaf Merhaba sap ile birlikte kullandığınız ilacı dr. Mu yanında verdi bizde sap kullanıyoruz 1.5 aylık oğlum fakat ara ara çok ağrısı oluyor yine de
Mryozg Aysegolcuk_ kabız derken kakası sert mi çıkıyordu bebeğinizin yoksa ıkınmakta mi güçlük çekiyordu
Tugbaf Blush26 gliserin kansuk bu fitil kimyasal değil zaten doktorumuz vermişti saf zeytin yağ ile yapılıyor
Tugbaf Blush26 hepsini atmicaksın canım yarısını bölüp atılıyor büyük atılmaz bunu zaten doktorunuzun söylemiş olması lazım
Mryozg Siracsevda benim de aynı sorunum var aptamil veriyordum hippe geçtim hippde de devam etti aptamil in cpnformil mamasını almayı düşünüyorum
Mustafademir Benım oglum da 2 bucuk aylık bırkac gundur 💩 yapamıyor maalesef, alttan yellenıyor surekli idrarda da sorun yok sukur ama yapamıyor maalesef, ne yapmamı onerırsiniz?
Mryozg Mustafademir zeytinyağı ile poposuna uyarı yapın mama içiyorsa 1 çay kaşığı mama ekleyebilirsiniz
Blush26 Mryozg ıkınmakta sonra su gibi çıkıyor belli bir süre sonra kabızlık çamurlaşmaya dönüyormuş doktor dedi zeytinin yağı içiriyorum