Asilaslann Benkimimki bende sleepy kullanıyorum memnunum ama bez değişikliği yapınca çocuğun poposu pişik olabilir canım bence az çok demeden devam et
Asya_Nesli Canparcam_ migrostan alın molfix bezi kampanyası oluyo çünkü ikinci paket yüzde 50 veya yüzde 60 gibi indirimli kampanyayla alın uyguna geliyo ben hep ordan alıyorum
Kplnnn Ben doğduğunda sleePy kullandım hatta stokladım iyi geldi diye. Ancak geceleri öyle bi taşırdı ki her sabaha ıslak kalktık. Sonra prima aktif bebek aldım amazonda falan indirimler oluyor. Dün migrosa gittik eşimle evde hala prima vardı ama dedik şu molfixi bi deneyelim 2. Si %60 indirimli aldık tanesi 1.87 tlye geldi. Dün gece taktım geceleri bez değiştirmem hiç sızdırmadı. Sabah taktım kaka yaptı sızdırmadı iyi gibi. bantları falan prima gibi kaliteli değil bi oraya bi buraya kayıyor. Ama Sleepy den bin kat iyidir
AngelMotherr Kplnnn kaç numarası aldiniz indirimi 4 numara mı Prima verdi kuzen dün bebeğim altına yapınca cuk diye oturdu muazzam bez yaaaaa ama 400 olmuş almam imkansizzzzzzzzzz ya kira falan zor
Elifmoms Benkimimki bütün bezleri kullandım açık ara farkla molfix diyorum ama şuan alamıyoruz o ayrı 🥴
Deletedmom_1 Ebru-isil bence de sleepy ekstra çok iyi. Molfix aşırı kalın geldi bana sleepy den sonra. Hele ki yaz aylarında
selambensid Benkimimki tatbiki molfix 2 bebeğime de ondan kullanıyorum çok çok memnunum ne taşırdı ne pişik yaptı. Molfixden başka bişey kullandığım an pişik oluyorlar molfixi geri bağladığım anda geçiyor şaşırtıcı
Eskayaes Benkimimki sleppy bıo naturalden molfix geçtim çokta memnunum çok para yazık yani debedim pişik falan olmadı bende devam ediyorum
Deletedmom_875 Molfix kullanıyorum doğduğundan beri canım, bebeğim 26 günlük, pişik falan yapmadı ama bebekten bebeğe değişir tabi bu
Pelininannesii Benkimimki biz molfix kullanıyoruz 6 aylık kız bebek. Çok memnunum hiç taşırma sızma pişik yaşamadık🙏
Kplnnn AngelMotherr evet prima pahalı ama çok güzel. Ben amazon prime indiriminden prima 5 noyu 280 tlye aldım geçen ay 116 lı paketi. Arada bakın takip edin. Molfixi 5 numara aldım 2 paket yani 80 tanesi 150 tl ye geldi migrostan