Benkimimki Kızlar normalde sleepy natural kullanıyorum ama şu an çok ucuz bir fiyata molfix buldum arkadaşım aracılığıyla molfix kullanıp memnun kalmayan var mı hiç kullanmadım bu zamana kadar
Asya_Nesli Benkimimki ben kızıma doğduğundan beri molfix kullanıyorum doğumdan sonra sleepy vardı pişik yapmıştı diye molfix almıştım hemen onu kullanmaya devam ediyoruz bi senedir değiştrmeyide düşünmüyorum taşma vs bi sıkıntımızda olmadı hiç
esraeerdogann Benkimimki sleepy kullanıyordum molfix kullanıyorum şuan daha uygun memnunum çiş vs geçirmiyor ☺️
Ebru-isil Benkimimki her bezi denedim sleepy ekstra çok güzel hem ince rahat hem de sızdırmıyor. Kızıma molfix pişik yapmıştı aslında bebeğe göre değişiyor birine iyi gelen birine gelmiyor. Al dene bence ucuzsa zaten biter kısa sürede
Benkimimki Ebru-isil Evet bi deniyim bende sleepy extra bizde kullandık bi süre çok sızdırma yapmıştı bizde
Deletedmom_1 Ebru-isil bence de sleepy ekstra çok iyi. Molfix aşırı kalın geldi bana sleepy den sonra. Hele ki yaz aylarında
Gokyuzumm Benkimimki sleepy ile başladım aralarda tek tük çevreden bulup deneme şansım oldu Molfix hiç yaramadı hemen kizartti. Sonra denemek için minies aldım 1bucuk ay felan oldu kullaniyorum. Memnunum fiyat olarakta çok uygun 👍🏻🤗
Canparcam_ Benkimimki Ben Molfix kullanıyorum kızıma çok memnunum, bu aralar tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum. Bu arada ne kadara alacaksınız ? Ben dün 5 numara Molfix 64 adete 150 TL verdim
Asya_Nesli Canparcam_ migrostan alın molfix bezi kampanyası oluyo çünkü ikinci paket yüzde 50 veya yüzde 60 gibi indirimli kampanyayla alın uyguna geliyo ben hep ordan alıyorum
Mihrimahim16 Bizde doğduğundan beri sleepy kullandık eşim spleey bulamadığı için Molfix almıştı pişik oldu. sleepy den başka kullanamıyoruz 🤭
gag123 ben sleepy den hiç memnun kalmadım çok taşma yapıyordu molfixe geçtim 4aydır kullanıyorum memnunum