SevgiSelim14 MomofAren anlayabiliyorum canım ben seni aynısı benim de basıma geldi beslenmen nasıl peki
MomofAren SevgiSelim14 Ben çok dikkat edemiyorum yediğime içtiğime çünkü tek başıma bakıyorum ev işi falan yetişemiyorum🤷🏻♀️ Sütüm su gibi zaten eski yağlı hali de kalmadı
MomofAren SevgiSelim14 Ben de aynı sizin gibi öğlen Nutella ekmek çay akşama kahvaltılık şeyler arada hiçbir şey yemek yok. Sizin bebeğiniz kaç aylık
SevgiSelim14 MomofAren aynen bende öyleydim bide eşim geç geliyor. Pek umursamıyordum 1 haftdir guzel beslendim bakalım
SevgiSelim14 MomofAren 4 ay 20 günlük bence biz guzel beslenemedigimiz icin sutumuz yağlanmıyor. Ben yarın kilosunu ölçtürecem almışsa beslenmemizi hemen bi düzene bindirim.
Dileksadan MomofAren benim bebeğim 2 gün sonra 4 aylik olucak 6 kilo ve bende mama sıkıntısı yasiyorum istahi efsane azaldı 60 cc mamayı bazen zor yiyor😞 sadece mamayla besleniyor
MomofAren Dileksadan aynısı yaa yenidoğanken 60cc yi içiyordu şu an açlar resmen 120-180 içmeli normalde tek öğünde
MomofAren SevgiSelim14 inşallah kilo almıştır minik🙏🏻 siz de doktora gidince buraya da yazın merak ettim ben de.
Dileksadan MomofAren bu zamana kadar sadece 2 kere 120 cc içti oda gece uykusunda 120 cc içmesin sorun değil ama 4 aylık bebek en az 90 cc içmeli üzülüyorum yani bazen çok güzel ıciyo aglamadan bazende içmemek için kendini yirtiyo
SevgiSelim14 MomofAren 3 aylık ve 4 aylık arasında 400 gr almis sanki az almis gelişimine göre dedi ebe 2 hafta içinde tekrar gel dedi 2 haftada sadece 60 gr almis. Suan 7550 gr mis
MomofAren SevgiSelim14 Az da olsa almaya devam etmesi çok güzel beslemeye devam edelim canla başla🤷🏻♀️
SevgiSelim14 MomofAren evet canım saçma insanların yoruma takılma sende anlamayıp yorum yapıyorlar asiri sinirlendim cok guzel de açıklayıcı yazmissin
MomofAren SevgiSelim14 Valla herkes çok gergin burada bişi soramaz olduk🤷🏻♀️😅 Çok teşekkür ederim anlayıp cevap verdiğin için❤️