Deletedmom_33 Pikapikapikacuuu kocaman alt açma girmiş altına dönüp 🤦 daha önce de çok bıraktım ilk kez yaptı. Keşke pike vs olsa at makineye çıkar.
Asklepios Deletedmom_33 ahahah arada kaçar öyle 😂 benimki bilinçli yapıyor zaten belli de sizinki kaçırmış 😂
Deletedmom_33 Asklepios günde 1 kez yapıyor. Aklıma da gelmedi yapacağı dün sabah yapmıştı genelde aynı zamanlarda yapıyor 😅
Asklepios Deletedmom_33 olsun ya birşey olmaz 😂 büyüdükçe daha neler neler yapacak hazırlıklı olursun hem 😂
Nilunas Deletedmom_33 ya geçen hafta tezgahı toplarken kızımı yürüteçe koymuştum arkamda oyun oynuyor baktım ıkınıyo ha dedim şurayı hemen halledeyim altını temizleyeyim. Meğersem bezi kaymış kaka yere düşmüş üstünden yürüteçle geçmiş şekil şükül çizmiş. Halbuki 2 gün önce yıkanmış yeni sermiştim halıyı 😂😂😂😂 halım ince olduğu için kendim yıkıyorum onu balkonda. Siz yıkamacıya söylemeyin çok kirli diyip verin bence 🤗
Deletedmom_33 Bade28 Makineye atıyorlar zaten silmiştim bende yeşillik kaldı biraz halı beyaz olunca 😅
Eylulllllll Deletedmom_33 6 ay 14 günlük benimki de aynı şekilde popo açık , havalansın dedim altına ped koydum koltuk üstünde . Döndüm oh mis pede yapmıs . Hafi temizledim pedi attım banyo suyunu ayarlayayım . Geldim o da ne koltuğa yapmıs 🙅♀️Allahtan üstünde nevresim vardı , cektim hemen. Tabi çiş geçmiş 💥🥴 koltuk ekru renkte , zaten çıkmazdı ya
Deletedmom_33 Eylulllllll yine ucuz kurtarmissiniz. Cisi önemsemiyorum kokmuyor daha diye siliyorum geciyor da kaka yesilddi birde mama verdiğimden. Muzda yemistik. Onun siyahliklsri da 🥲
Turkkahvesi Deletedmom_33 cok tanidik bir hikaye benim ki de bi kac once bezi bagli olmasina ragmen bezini kendi cikarip yapmisti aynen benim ki de oynuyor hatta parmagini bile yaliyordu derken once çocuğu sonra haliyi temizledim piril pir oldu ikisi de
eylul19 Deletedmom_33 ahha benımkıde bır yasında bezı yana kaymıs butun halının ustunde otura otura gezmıs 3-4 yer kakalıydı🤣 kaka bulasmadık yerımız kalmıcak buyuyene kdr 🤣
eylul19 Deletedmom_33 bırakıp gıttın dıye ceza vermıs gbı olmus azcıkta sankı🤣yok yok bırakılmaz artık
Deletedmom_33 Babybus_ yani bizimde battaniye,çarşaf vs olmuştu da beyaz halının ortasinda sildim çıkmadı zaten yıkamaya verecektim Eylül de bahanesi oldu
puffthemagicdragon Sirke, karbonat, tuz ve su karışımı yaptım. İşediği, kaka yaptığı yerleri onunla siliyorum. Kokuyu bayağı çıkarıyor. İçiniz rahst etmeyecekse bir karışım yapıp silebilirsiniz