KubraBaybars pogacayanakk ne açıdan acaba ? Bebek irmiği çok daha inceymiş heralde tek farkı bu diye biliyordum 🤔
pogacayanakk KubraBaybars aynen bende inceliğinden bahsettim bebek irmiği normal irmiğin yanında un gibi duruyor diyebilirim
PrensinAnnesi- Aliarel turuncu bebek diye bı site var ilk oğluma ordan almıştım hep bebek irmiği hurma özleri vs birçok şeyde var ikinci oğluma da ek gidaya geçince almayı düşünüyorum bakalım nasip olursa bir bakın isterseniz
Babasininoglu KubraBaybars başta bebek irmiği almıştım ama bitince normal vermeye başladım bi fark yok bence. Zaten suyla pişince tam yutmalık oluyor kayıp gidiyor ağızda. Bebek irmiği olayı tamamen pazarlama işi gibi geliyor 🤦🏻♀️
KubraBaybars Babasininoglu henüz kullanmadım ama ben de öyle düşünmüştüm deneyeceğim yarın teşekkür ederim ♥️
Aysayd Aliarel ek gıdaya vitma ile başladım kayseride ve istanbulda şubesi var int siparişi ile de mümkün 2 yaşında oğlum hala sipariş veririm bazı ürünleri
Familyboy Aliarel vitmanın ürünlerini tavsiye ederim trendyolda satılıyor ben kullandım çok memnun kaldım