KubraBaybars Aliarel e bebekte falan varmış heralde. Ben de normal irmik almıştım bilmiyordum acaba normali versem bişey olur mu
meg2022 Aliarel internet üzerinden aldım og ve soul kitchen diye 2 markadan. Hem organik serfitikalıumış hemde cam kavanozda baya korunaklı şekilde geldi
pogacayanakk KubraBaybars bende normal irmiği vermeyi düşünüyordum ama instagramda bir sayfa karşılaştırma yapmıştı baya fark var arada
Babasininoglu KubraBaybars başta bebek irmiği almıştım ama bitince normal vermeye başladım bi fark yok bence. Zaten suyla pişince tam yutmalık oluyor kayıp gidiyor ağızda. Bebek irmiği olayı tamamen pazarlama işi gibi geliyor 🤦🏻♀️
Bluesmommy Ben trendyoldan aldım gayet güzel fiyat da uygun bence bazı markalar çok pahalı https://ty.gl/n997abqxm3
Selenylldrm KubraBaybars ama illaki bebek irmiği kullanmak istiyorsanız da doktorumun tavsiyesi ile tamamen organik satış yapan bir sayfa var İstanbul Ataşehir de şubeleride mevcut @makarnavitma sayfası
Edanrkeles Aliarel trendyol da wefood,og natural,organik gurmem givi markalar kullanabilirsiniz. Ben wefood kullanıyorum çok güzel
Birkedilianne Aliarel Baby Mall dan alıyorum aşcı anne çok memnunum uygulamasını indirip sipariş verebilirsiniz ben magazası yakın olduğu için gidip alıyorum
KubraBaybars pogacayanakk ne açıdan acaba ? Bebek irmiği çok daha inceymiş heralde tek farkı bu diye biliyordum 🤔
babyfaceee Aliarel 7 aylık olduk 6 aylikkende verdim pişince püre oluyo incecik bebek irmiği ile aynı
Lalegul Aliarel aman ne farki var bebek irmigi bi tık daha ince ben hep normal irmik kullandım robottan geçirin hiç gecirmesenizde olur pisdigi için bi sorun olmuyor ama organik irmik hakmarda var orda gördüm