Kplnnn 🥰🥰salağa anlatır gibiyse çok güldüm . Ben sabah uyanınca emziriyorum . Bir saat sonra damlalarını veriyorum kan şurubu d vit. Bir saat sonra emzirmem gerekiyor tekrar bu arada meme istemesin diye meyve yediriyorum. Cam rende ile tendeleyip. Muz elma şeftali kayısı vs. Sonra meme emiyor. Akşama doğru bir çorba ya da sebze yemeği yediriyorum uyku saatinden bir, bir buçuk saat önce. Aralarda sürekli emziriyorum. Su da veriyorum yaz günü susuz kalmasın. Çatalla ezerek veriyorum yemeklerini yiyor maşallah. Yayla çorbası , tavuklu çorbalar çeşitli sebze yemekleri yapıyorum. İlik suyu koyuyprum mutlaka. Yoğurt veriyorum mutlaka probiyotik alması lazım. Yoğurt ayran cacık çok seviyor. Sarımsaklı yoğurt çok seviyor. Yarma ( dövme ) buğday aşı çeşitli isimleri var onu haşlayıp sarımsaklı yoğurtla veriyorum çok seviyor. Tel şehriye haşlayıp yine yoğurtla yediriyorum. Bezelye taze fasulye patates havuç kabak bu sebzelerle çeşitli yemekler yapıyorum ilik suyuyla yiyor. Az yiyor ama bir iki yemek kaşığı kadar . Zaten bebek çok küçük anca o kadar yer. Emiyor zaten asıl öğünü anne sütü. Ben doyması için değil tadına alışsın, çiğneme yutma refleksi gelişsin diye veriyorum.