Burcc Tıkla gel ile teslim alıp iade edilenler, para iadenizi alabildiniz mi? Bugün avukat arkadaşımla görüştüm, herhangi bir mağaza yada online mağazacılıkta gördüğünüz fiyattan size ürünü satmak zorunda dedi. Acaba toplanıp şikayetçi mi olsak?
2papatya Burcc şu 800 TL lik fritöz mü? Bende üzüldüm alamadım diye iptal mi olmuş? Teknik bi hata olmuştur belki
Arasbeyinannesi Burcc prayı iade ediyorlar ama kupon tanımlıyorlar hesaba 50 tl bu yüzden şikayet edilsede bir hakkımız yok malesef satıcı 3 gün içinde iptal etme hakkı varmış
Smrenes Burcc migros indirimi mi? Migros un devamlı yaptığı bişey zaten e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine verin instagram da indirimi paylaşanların da iptal edilmiş tüketici hakem heyetine vereceklermiş..
Burcc 2papatya evet malesef. Sosyal medYa hesaplarında herhangi bir açıklamayla da karşılaşmadım. Sadece iptal edildi diye bir mesaj aldım. Yüzlerce insanın parasıyla oynuyolar 2 gündür. Sinirlerim alt üst oldu😞
gocebebirbayan Burcc yoo paylaşım yaptı Migros. Yanlış tutar yazılmış dendi. Sanırım 1799 tl indirimli yapacaklardı yanlışlıkla 799 yazıldı. Migros açıklama yaptı. Özür mahiyetinde 50 tl alışveriş çeki tanımladı alanlara
Burcc Arasbeyinannesi siz para iadenizi alabildiniz mi? Bu bilinçli yapıldı diye düşünüyorum açıkçası
Burcc Smrenes şikayette bulunucam zaten ama bir açıklama yapılmaması beni sinirlendirdi gece 4e kadar uğraştım alabilmek için
Deletedmom0099 OptimusPrime müşteri hizmetlerini ara neden iptal oldu para iadem ne zaman yatıcak de tanımlıyorlar 3-4 saat icinde
findiginannesi_ Burcc Kredi kartına 24 saatte iade diyorlardı kredi kartı kullanananlara iade oldu mu ki acaba
Arasbeyinannesi Burcc bilinli oldugunu sanmıyorum böyle hatalar cok oluyor ama migros kurumsal bir firma iade mutlaka yapar
Burcc findiginannesi_ ben banka kartıyla ödeme yapmıştım. Bir anneme birde kendime almıştım. Altındaki paramı bozdum eşimi uyandırmamak için. Ne saçma ya sinir oldum heryerden kaybettim resmen.
findiginannesi_ Burcc Sizinki kötü olmuş bende bendeki kardeşimin parasını kullandım kendimdeki nakit olanı verecektim sonra
YeniAnneIstanbul Burcc kotu olmus gercekten ama degmezdi bir fritoz icin gercekten o kadar ozel birsey degil
Burcc Zlm aldığımın günün ertesi iptal oldu zaten. Gece durdursalardı madem satışı. Bilmiyorum bana çok manidar geliyor bu satış nedense
Kumsalve_annesi16 Burcc bu yüzden asla online alışveriş yapmam 1000 TL fazla verir gene gözüm elim gorerek alırım ne olursa olsun adınıza üzüldüm inşallah sorununuz biran önce çözülür 🙏
Burcc Kumsalve_annesi16 sürekli online dan alışveriş yapıyorum, Alelade bir şirket de değil sonuçta migros diyip güvendik. Valla aklıma da gelmedi iptal edileceği. Çok teşekkür ediyorum inşallah çözülür🙏🏻
Kumsalve_annesi16 Burcc Migros olduğunu biliyorum çünkü benimde karşıma çıktı ama güvenmiyorum nedense kırık bozuk yanlış gelme olasılığı yüksek olduğu için bide elektronik eşyalar daha bir tehlikeli ufak tefekler insanın canını yakmaz ,💫
Merve87 Burcc daha önce çok böyle olay oldu şikayet etseniz de bişey çıkmaz misal Hepsiburada 1 liraya bilgisayar satmıştı sonra tabiki bütün satışlar iptal edildi herkese 10′ar liralık hediye çeki vermişti daha bir çok firmada oldu.
HandeSs Boyle seyler cok normal bazen teknik hata oluyor siCe mumkunmu o ururnun 700 tl olmasi. Paraniz geri gelicektir cunku migros 3 gun icerisnde iade urunun parasini yatiriyor korkmayin
Asyaveannesi04 Burcc 3 gün iptal hakkı var herkesin iptal olmuş ve 50 TL kupon tanımlanacak denmiş duyduğum