Linlin1511 Oznur_0708 üzümü nasıl veriyorsunuz? bize üzüm dememişti doktorumuz 8.aya girerken. 9. aya giriş yapacağız önümüzdeki hafta, bir sorayım. millet karpuz falan veriyor🙄
prenses_we_prens_annesii Linlin1511 neden acaba canım mesela kabız weya alerji için mi öyleyse takip ettim olmadı dewam mı etsem
Linlin1511 prenses_we_prens_annesii hiç bilmiyorum ki🙄 elma,armut,avokado veriyorduk. sonra şeftaliyle kayısı da ekledik. muzu verin eline kendisi yesin çiğneme refleksi bu ay oluşuyor demişti. gerçekten de muzu verince kendisi yiyor. ama neden 8. ayı bekledik bilemedim
Elfvli prenses_we_prens_annesii elma, şeftali ve kayısı cam rende de güzel sonuç veriyor. Muzu çatalla ezdim.
Oznur_0708 Linlin1511 ozaman meyveleri kare şeklinde doğra o şekilde yer birde üzümü direkt taneli verin
Yagmurr_y prenses_we_prens_annesii benim kızım 7 aylık olmak üzere. Bugüne kadar meyve olarak elma , kayısı , şeftali, mürdüm eriği verdim yogurdada karıştırıyorum direk elinede veriyorum. Elinde yemeyi çok seviyor. Kavun ve karpuz şeker oranı çok yüksel oldugu için onle 8. Ayda diyebiliyorum
Cansucp Kizlar peki kapya biber taze fasulye,semizotu,sarımsak bunlari tattirmak isturm ama nasil tattricam kapya haslanjnca bile çok katı yiyemez,fasulyede oyle sarımsak tadınca agzinn tadi kötü olmaz mi,semizotu doğrasam yiyemez Napicam
Oznur_0708 Linlin1511 geçen bi çocuk 2 yaşında püre yemekten diline pütür gelse kusuyormuş pinpiriklencek bişey yok canım çok felaket bişey yaratırsın böyle davranırsın sonra yaş aldıkça aşamazsın bu pütürü sen bilirsin ben krep yapıyodum 7. Ayında 🤷🏻♀️
Linlin1511 Oznur_0708 üzümün tanesini lönk diye yutar diye korkarım. ben de ek gıdaya başladığımızdan beri pütürlü şeyler veriyorum,çiğnemeyi öğrendi şükür. halamın torunu öyleydi 3.5 yaşına kadar blenderla geçtiler yemeklerini🙄
Oznur_0708 Linlin1511 üzüme bas bir kere top şeklinden çıksın mesela ama can rendede rendeleme yani meyveleri senin için diyorum
Linlin1511 Oznur_0708 aa bak onu akıl edemedim, akıl akıldan üstündür. iyi yaşayın🥰 evet top şeklinde olmazsa diğer türlü yiyebilir. mesela avokadoyu da öyle parça parça veriyorum, damağıyla ezip çiğniyor.
Oznur_0708 Linlin1511 rica ederim avokadoyu ben yumurtanın sarısıyla ezip kahvaltıda yediriyodum sarısı çok boğucu oluyor diye
Linlin1511 Oznur_0708 biz de diş dönemindeyiz şimdi, kahvaltısını güzel yapardı ama birkaç gündür hiç arası yok. yumurtayı karıştırayım ben de avokado ile, öyle de deneyeyim. teşekkürler 🙏