Busr21 Melegimekavustum kitap bende var . Ama tüm atak haftaları için aynı tavsiyeler 🥹 sabredin sarılın güvende oldugunu soyleyin vs..
Busr21 mthnflzr merhabalar. Çok güzel ve detaylı anlatmışsınız cok teşekkür ederim 🌸 buradaki tavsiyeleri derleyip kendime bir rutin oluşturacağım. Daha doğrusu kızıma 😂
Busr21 nhduman saatlerce ağlaması her aksam mi oluyor peki🙁 yavrum benim bebekler ağlamasa keşke göz yaşı akıyor ya kahroluyorum
nhduman Busr21 15 gündür resmen her akşam. Hatta bazen gündüzleri bile. İnanın içim eriyor ama bana başka şık bırakmıyor ve aklınıza gelen bütün uyutma yöntemlerini denemiş olmama rağmen…
Busr21 esredn iste bide böyle var . Bu banyo vs her aksam bana bi tek yorucu geliyo galiba herkes yapiyor kendimi sorgulamaya başladım 😁
esredn Busr21 yani rutinden ziyade biraz rahatlasın isilik olmasın diye yaptırıyorum. Bir gün şampuanlıyorum bir gün sadece su döküyorum. Banyo desteği aldım ona koyuyorum çok kolayladı işimi.
nhduman Busr21 inan ki bilmiyorum. Bugün mesela 5.30’da uyutma çalışmaları başladı yemin ederim ki 11’i geçiyordu uyuduğunda. Nasıl ağladı çocuğum yazık.