Aak040422 Bebelac thickener mama kıvam arttırıcı kullanan var mı ne kadar gidiyor gramajı çok düşük ne kadar zamanda bir aliyorsunuz 4 aylık çocuğum reflu mamasına yetişemiyoruz malesef maddi olarak onu denemeyi dusunuyorum hemen bitiyor mu
Yorgunannee_dd Aak040422 uzun zaman kullandım canım. Yaklaşık 12-13 gün kadar gidiyor evet gramajı çok düşük ama hemen bitmiyor kaşığı minicik 150cc ye bir ölçek atıyordum yeterli oluyordu alırken hemen biter diye 5 kutu almıştım bitene kadar bebeğimde büyüdü reflüsü kalmadı fazla almışım keşke bir bir alaydım
Aak040422 Yorgunannee_dd sağol canım bende ar mama kullandım ama yine kusuyor iki buçuk ay oldu evet azaldı biraz ama çokta fark yok o yüzden bı değiştirmek istiyorum sen memnun kalmismiydin
Yorgunannee_dd Aak040422 evet canım memnun kaldım ilk mamada kusması durdu artık üst baş değiştirmekten yılmıştım ki gece sürekli başındaydım tıkanıyordu şükür kalmadı 3 ay çektim sonrasında dr bebelac thickener önerdi kullandım ar mamada azalma olmamıştı. Mama olarak hipp kullanıyordum sonrasında bebelac goldla beraber thickener kullandım deneyin isterseniz ar mamaya yetişmek zor ki çok faydası olmamıştı bize
Aak040422 Yorgunannee_dd evet bizdede aynı canım ise yaramadi pek ve gerçekten yetişemiyoruz onu denicem çok teşekkür ederim 💕
Tugce2391 Bizde on beş gündür Bebelac pepti junuior kullanıyoruz kilo alımı için kusma yok ama kilo alamıyor doktor pediyatri gastroenteroloji doktorumuz önerdi sanırım ise yaradi gibi
Yorgunannee_dd Aak040422 evet canım her mamasına katıyordum. Üzerinde 120 cc ye bir ölçek yazıyordu galiba ben 120-150-180 kaç yaparsam bir ölçek attım hep