Ikrazumra19 Kizlar ben siselere sos menemenlik yapma firsatim yok biriside dedi ki Dograyip kilitli posete koy aynisi oluyor taze gibi yapan varmi
Ikrazumra19 Bety2 mesela yiyceginiz kadar dograyip posetle atip melemen falan i sekilde tadi kotu olmuyor demi
Esoca38 Ikrazumra19 Biber domates patlıcan yeşil fasulye bu sene ne buldum yıkayım tüm tüm koyacağım hiç birşey olmaz. Tazecik yersiniz. Malum kışın fiyatlarda alıp başını gidiyor en azından hormonlu yemeyiz. Sadece patlıcani kızartıp koyacağım :)
Ikrazumra19 Esoca38 patlicsni kizarinca cok seviyorum ama kansorwjen madde uretiyor diye dolaba koymaya korkuyorum ama biber domates koycam fasulye koymaya basladim
Halimea Ikrazumra19 domatesi buzluktan çıkardıktab 2 dk sonra kabuğü kendiliğinden soyuluyo, deneyin pisman olmasınız…
Esoca38 Ikrazumra19 bende karnıyarık için 5 6 adet kızartıp Aycan vallahi aman hangi birinde yok kanserojen madde ağzımızın tadıyla bir yemek yenmiyor 😂
BuseBlt Ikrazumra19 ben soyup doğrayıp buzdolabı poşetlerine koyuyorum. Sonra çıkarıp yemeklere de koyuyorum menemen de yapıyorum
Minnakordek Ikrazumra19 az pişirip koymuslugum var gayet güzel oluyor da vaktim olursa genelde konserve ilk tercihim kız ben utanmasa babasını dondurucuya atacak insanım sigdirabildigin herşeyi atabilirsin sadece doğru yöntemleri var 😂
Aryemus_3 Ikrazumra19 Ben önceden konserve yapiyordum artık sevmiyorum 2 senedir hep buzluğa koyuyorum miss gibi hatta direk domatesi doğramadan da bırakıyorum çok pratik oluyo 3-4 tane sos yapıyorum artık konserve oda cigkofte için
Edanrkeles Aryemus_3 bütün atıp buzluktan çıktıktan sonra diyelim ki Menemen yapıcaz çözülmesini mi bekliyoruz nasıl oluyor😊