sevgidolubiranne Deletedmom737383 ebebekte daha uygun canım ordan al bence ben ordan alıyorum 800 gr 150 t 1 kg iki kutu şeklinde 170 t
cileklisakiz EmineEsAr yaa ne kadar incesiniz. Eğer post sahibi kabul ederse 2. El uygulamalar üzerinden kargo yaparsanız kargoda 11 TL’ye falan denk gelir 🤗
EmineEsAr Shewolff neden yanlış anlayım ekonomik kriz var resmen öylece duruyor mama tabiki çok mutlu olurum ben masıl geçelim iletişime
Teemo07 eserekli_kiz11 ona hiç denk gelmedim. Küçük bir ilçedeyiz belki ondandır ama araştırırım.teşekkür ederim.
eserekli_kiz11 Teemo07 her t markette olmayablr migrosta vardi ama fiyati braz daha pahalı e bebekten aliyoruz biz hatta dun aldik zam gelmus tekrardan e bebek yoksa internet sitesinden vereblrsnz
Teemo07 eserekli_kiz11 migros var bir bakayım oraya. E bebek Malesef. Nolcka böyle ya. Yazık günah gerçekten.
Elmel Deletedmom737383 canm sma içenler Bebelac Gold da içiyor genelde onu alın 1250gramini 200 TL’ye alıyorum
Deletedmom737383 Elmel Ben aslında 2. Ay kontrolümüz de bebelac’a geçmek istedim ama doktorumuz değiştirmemize izin vermedi🥹
Irmakprensesinannesi Elmel sma genlde doktorlar daha çok öneriyor kabiz çok nadir yaptığı için babalar benim kızımın doktoru hiç önermesi mesela sma comfort 3 kullaniyrz
KahveliVera Deletedmom737383 Allah yardımcınız olsun berbat haldeyiz ekonomik konuda TL değersiz hersey pahalı
KahveliVera Deletedmom737383 benim karşı binam inanın çöp daire resmen yaa berbat bir daire balkonu çokuk aylardır boştu bugün vardı biriler 5.500e vermişler mutfak yok denecek kadar küçük
Deletedmom737383 EmineEsAr Yaa çok tatlısınızzzz 🥺 Çoook teşekkür ediyorum bunda ayıp bir şey yok kiiii ❤️ Güzel kalbinizden öpüyorum🫶 Ama diğer arkadaş yazmış ilk onun nasibi demek❤️
Irmakprensesinannesi Deletedmom737383 sma comfort 3 kullaniyrm 5 gün önce 2 kutu getir büyükten aldım 102 TL geldi tanesi 220 TL üstüne 40 TL indirim kuponu geldi mesela nemlde eczanelerde 135 TL suan
Deletedmom737383 Irmakprensesinannesi Comfort optıproya göre daha mı ucuz ki biz eczaneden 160 a alıyorduk
Aylin_07 Irmakprensesinannesi sma opt ve sma comfort 3 no e bebekte 89 tl idi dilerseniz bakabilirsiniz
Deletedmom737383 Deletedmom_64 Ayyyy üçüz müüüü allahım yar ve yardımcınız olsunnnnnn 🥹 Konuyla alakalı değil ama nasıl bakıyorsunuzzzz iki taneye bakmak bu kadar zor ama çoook zor iken üçüzü düşünemiyorum 😕
Cnsbs24 Deletedmom737383 İste gelsin diye uygulama var sanırım getir gibi denemedim hiç ama sanırım alan var ordan 400 gr 115 lira 800 gr 180 lira olması lazım bende ordan almayı düşünüyorum denicem
Deletedmom737383 Cnsbs24 Kuzum yaşadığımız ile getir uygulaması bile yeni geldi 😕 bi ordan baktım şuan kuponla beraber kovalayabilirsem artık