Selenay Kızlar geçen burda post açmıştım aptamil pronutro bulamıyorum diye yenisi çıkmış içine bişey eklenmiş kutusu değişmiş vs yeni mamadan aldık inanılmaz derecede gaz yaptı çocuğum mahvoldu kaç gündür gazdan 4 aylık kızım ilk aylarda bile bu kadar gaz sıkıntısı çekmemiştik yarın ilk işim mamayı çöpe atmak olucak hiç istemesemde mama değiştiricem ben hipp düşünüyorum ama fikri olana açığım şimdiden teşekkürler 🙂
elffaltn Selenay bende aptamil kullaniyorum eski kutu hicbir yerde yok dediginiz gibi yeni kutudan aliyorum bende artik ama bizde oyle gaz problemi falan yapmadı hala severek içiyor kızım
Cansubarin Selenay hipp de gaz yapıyor Canım hemde çok bebelac yada humana yı öneririm sma yı da söylüyor lar ama denemedim
AyseAlyamm Selenay canım hipp Combiotic öneririm gaz kabızlık kusma sorunlarımiz Combiotic sayesinde bitti
Farahzeynep 1 aydır aptamil advange kullanıyoruz, daha önce de pronutra kulllandık ama hiç öyle bir sorun olmadı, benim kızım da 4.5 aylık 🤔 mamadan kaynaklı olduğuna emin misiniz?
Selenay Farahzeynep evet eminim çünkü kızımın doğduğundan beri hiç gaz sorunu olmadı mama değiştiğinden beri bu böyle ve sikayet var sitesinde bi sürü şikayet var bununla ilgili yeni mamadan çoğu kişi memnun değil 🤨
Selenay elffaltn sanırım bebekten bebeğe değişiyor çünkü şikayet var sitesindede yeni mamayla ilgili biton şikayet var malesef aynı durumdan 🤨
Deryaaaa Aptamil kullanıyorduk çocuk gazdan patlıcak gibi oluyordu çok kötüydü hipp combiotic e geçtim çok şükür patır patır çıkarıyor kendi kendine kesinlikle tavsiye ediyorum
melis_duru Selenay muhtemelen öyle. Kavanoz mama olarak hipp kullanıyorum, biberon maması olarak kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun, bir deneyin
Farahzeynep Bünye ile alakalı olabilir, smilac benim kızımı kabız yaptı, diğer insanlar çok memnun mesela. Hipp’i herkes öneriyor ama geçen bir bayan hangi mamayı kullandığımızı soruyordu, hipp kilo aldırmıyor dedi.
Selenay Farahzeynep ya ben zaten günde 1 2 biberon veriyorum kilo aldırması çokta önemli değil benim için anne sütü alıyor bebeğim ama o 1 biberon bile bütün gün gaz yaptı çocugum çatlıcak gibi ağladı hep 😥
Selenay Farahzeynep bide mama çözünmüyor kaynar suda çözdüm pütürcük kaldı biraz soputtum çözdüm bu sefer nerdeyse hiç çözünmedi hep pütürlü kaldı sizdede olmuyormu böyle bayağıda çözmeye uğraştım noldu bu mamaya anlamadım çok memnundum pronutrodan 😥
Farahzeynep Selenay Alla alla o da olmadı, kaynatıp biraz soğutup yapıyorum ben, parmağımı az yakacak kadar sıcak oluyor, sonra koyduğum an eriyor mama , çalkalıyorum, tamamen çözülmüş oluyor. 🤔🤔
Duruonur Selenay tozu biberona koyduktan snra hafif sallayın,dha snra 40 derece suyu dökün öyle dha iyi çözülüyor.kaşıklada karıştırabilirsiniz
tugceo92 Selenay aylardır hipp kullanıyorum gaz kabızlık konusunda en iyisi diyebilirim hiçbi sıkıntı yaşamadım. Geçen bayramda bulamadım çoğu eczanede kapaliydi bebelac gold aldım açıkçası bunda da bi sıkıntı yaşamadım gaz konusunda kızım severek te icti