KubraBaybars Kızlar oğlum 6 aylık dişten dolayı huysuzdu bikaç gündür. Gece de hafif ateşi, inlemesi vardı. Şu an 37 bucuk ateşi ama gözleri çok baygın halsiz. Calpol vermeli miyim daha çok yükselmeden
Tns1224 KubraBaybars tabiki verin çocuk inliyor diyorsunuz neyi bekliyorsunuz ki calpol zaten bebekler için içeriği temiz yazık gunah çocuğa
Prensannesi- KubraBaybars ver canım 1 çay kaşığı rahatlatır o, tetagil granül varsa evde 1 şase kullan oda rahatlatır baya patlar inşallah en kısa zamanda
Yasemin38 KubraBaybars ver canım 1 çay kaşığı calpol. Soğuk salatalık havuç falan ver elinede iyi gelir. 4-5 karanfili yarım çay bardağı saf zeytinyağına koy biraz beklesin dolapta diş etlerine masaj yaprak sür.
Yasemin38 KubraBaybars canım diş çıkmaya yakınken sıkıntısı çok olabiliyor ama her bebekte farklı oluyor süreç . Başka bir sıkıntısı yoksa muhtemelen dişten kaynaklı olabilir sık sık emzir anne sütünün ağrı kesici özelliği var.
Marselinannesi KubraBaybars bebeğinizin bağışıklığını güçlendirmek için emiyorsa siz sarımsak yutup sütünüzle geçmesini sağlayabilirsiniz ya da ek gıda alıyorsa sarımsağı minik minik doğrayıp yoğurtla karıştırıp ya da çorbalarına koyup içirebilirsiniz. Bağışıklığı güçlenirse dişleri daha kolay çıkar.
KubraBaybars Marselinannesi ek gıdaya başladık sebze tadımı yaptık kabak patates havuç. Yarın kabak patates havuç ve irmikle sebze çorbası yapmayı düşünüyorum içine sarımsak rendeleyebilir miyim ? Tüketebilir mi bu ayda acaba
gazetecianne KubraBaybars acile gidin düşmezse benim kızımın düşmedi 3 gün idrar yolu enfeksiyonu varmış kana sıçramış falan antibiyotik verdi doktor
KubraBaybars gazetecianne dişten olduğunu düşündüğüm için götürmedim henüz. 2-3 gündür huysuz zaten dişten dolayı. Eğer aksama geçmezse götüreceğim inşallah
uraskoo gazetecianne bizimde aynen böyle oldu dünden beri hala ateşi 37,7 lerde şükür 38 i geçmedi.Diş ateşi 3 günü geçmiyor
Marselinannesi KubraBaybars çorbasında koyarsınız ama çiğ verilmesi daha etkiliymiş. İnstagramda hastalanmayancocuk diye bir sayfa var o sayfayı takip edin isterseniz tariflerde paylaşıyor.
Prensannesi- KubraBaybars belli olmaz o canım ya her bebeğe göre değişir 2 haftada ortalama patlattı oğlum ama ateşi 2 gece oldu sadece
Taze1mom KubraBaybars inliyorsa kesin ilaç verin ama bir doktorada gidin evde 37,5 ateş ölçtüğüm çocuk hastanede 39,5 derece ateşli çıktı inliyordu oğlumda 🤦🏻♀️
KubraBaybars Taze1mom ya biz de de tam tersi rota virüsünden hastanede yattık 3. Ayında. Ben kendi ateşölçerimle ölçüyorum 38-38,5 doktorları çağırıyorum ölçsünler diye 37 🙄 bir de azarlıyolar ateşi yok diye
Bilge_Alparslan KubraBaybars merhaba aynı durumu bizde yaşadık doktor fitilde vermişti fakat calpol verin rahatlayıp emzirince uyur
KubraBaybars Bilge_Alparslan fitil çok vermek istemiyorum açıkcası çok çok yükselirse mecbur ama calpolle düştü şimdilik uyuyo inşallah geçer