Almondeyed Z kusaginin oylarını kaybetmemek için iptal ediyorlar yıllardır mülakatlarda haksızlık yapıyorlar onlari neden iptal etmiyorlar
ketcapli_lahmacun Almondeyed Z kuşağı ile ilgisini olduğunu düşünmüyorum ama sosyal medyanın gücünden dolayı. Olaylar açığa çıktığı zaman müdahale ediliyor.
ketcapli_lahmacun Teemo07 Daha neye şaşıralım ki gerçekten. Ekonomi desen ayrı mültecileri desen ayrı. Yanii olaylar bitmiyor
Kereminannesiii ketcapli_lahmacun bu işi yaparken zaten iptal olacağını biliyorlardır. Kimbilir altında neler dönüyordur. Sırf bu yüzden birkaç senedir sınava girmiyorum.
Kereminannesiii Zhnce kesinlikle katılıyorum size kime verildi sorular kimler bundan utanmadan menfaat sağlamaya çalıştı. Hepsi belirlenip bir ceza verseler topluca ne güzel olurdu ama imkansız
Zhnce Kereminannesiii bunu araştırmazlar kendileri zararlı çıkar Gerçi ortaya çıksa bile kılıf bulurlar onlara inanan insanlar olduğu sürece yine bu suç da cezasız kalır
Tiredwoman ketcapli_lahmacun emek verenlere üzüldüm gerçekten ama yapan bir daha yapar hayırlısı olsun ben sınavdan 1 gün önce ayağımı burktum sınava giremedim çok üzülmüştüm umarım bu sınava girerim