Zhnce ketcapli_lahmacun ertelense nolcak ki Önemli olan soruların kimlere verildiğini bulmak Yoksa kpss den 60 alan kendi adamları, mülakatta 90 alıp memur olur yine
Teemo07 ketcapli_lahmacun bu ülkede hiçbir şeye şaşırmıyorum artık. Her an herşey olabilir. Ben coktan kpss yaşımı geçtim ama emek vermek herkese yazık ettiler. Eğitim sistemi tam bir fiyaskoyken bir de sınav sorularına sahip çıkarmayıp insanı iyice yıpratıyorlar. Yazık colugumuza cocugumuza gençlerimize emek veren herkese..
gozdeteacher ketcapli_lahmacun Tam aklımdan geçendi şu cümle. Yazık onca insanın emeğine. Hiç mi ders alınmadı acaba 2010′dan? 😒
Rumeysa28 Eylulismother oda ertelenir bence ilk sınavda sorular çalınmış diğer sınavda olmayacağı ne mağlum
plakayerli Eylulismother ertelenenler de açıklandı aslında. Ama eğer onun soruları da tekrar hazırlanılacaksa şüpheye düşüldüyse ertelenir
ketcapli_lahmacun Eylulismother Hepsi ertelenir diye düşünüyorum. 17 Eylülde başlayacakmış yeni kpss takvimi.
Minkpndam Ama iyi yapan tek bir insana rastlamadım ben daha çok çalışma fırsatı olur şahsen ben çok sevindim sorular yatılmıştı
ketcapli_lahmacun Zhnce Ösym başkanı değişti illa ki adam akıllı şekilde yeniden sorular hazırlayıp sunacaklardır diye düşünüyorum. Kimseye torpil geçmeden.
Kereminannesiii Zhnce kesinlikle katılıyorum size kime verildi sorular kimler bundan utanmadan menfaat sağlamaya çalıştı. Hepsi belirlenip bir ceza verseler topluca ne güzel olurdu ama imkansız
gozdeteacher ketcapli_lahmacun Kolye, küpeden kopya çekeni düşüneceklerine kendi içlerindeki pislikleri temizlerler önce umarım.
ketcapli_lahmacun Teemo07 Daha neye şaşıralım ki gerçekten. Ekonomi desen ayrı mültecileri desen ayrı. Yanii olaylar bitmiyor