-nuurr9206 Yüzünde göbeğinde sırtında ve apış arasında var sıcaklar tetikliyor kullanan varmı bu kremi ?
KEREM0000000 -nuurr9206 bundan ben de emin olamıyorum havalar sıcak boynu hafif isilik oluyo ama krem ıslaklık verip daha da pişirir diye korkuyorum kuru tutmak gerekiyo çünkü. Ama sırt göbek gibi açık yerlere zararı olmaz heralde
Gly_87 -nuurr9206 merhaba benim doktorum isilikken vucut nemlendrcisi surme demisti,krem hava almasini engelliyormus, o yuzden ben surmuyorum ,bol bol suyla serinletiyorum kizimi
bilgekizinannesi -nuurr9206 benim de bebeğimde olmuştu sadece zıbınla duruyor artık hem de nemlendirici sürüyordum sürmeleye başladım havasız bırakıyor. Her gün duş aldırıyorum nemlendirici yağ vs sürmüyorum tamamen geçti şükür bence sürmeyin bir şey
RuzgarMommys Hiç krem sürmemek lazım. Alerji değil bu isilikse Bol bol duş. Yıkama. Ve serin tutma. Asla çok giydirmemek
Parkays -nuurr9206 kullanabilirsiniz. Bende kullaniyorum ama baby bepathene daha cok tavsiye ediyorum.. yada atopic kremler kullanin.. mustela maalesef cok ise yaramiyor
Aycanmbenim -nuurr9206 vucüt kremini bilmiyorum o nemlendirmek içindir diye düşünüyorum ama mustela pişik kremi sırtına sürdüm işe yaradı bizde
jd16 -nuurr9206 mustela nın vücut losyonunu tüm vücuda (yüz dahil) uygulamamı söyledi doktorumuz. Şimdiye kadar etkisini gördüm diyebilirim ama çok çok fazla isilik yoktu. Bu sıcaklarda çoğaldı sürdüm yine, bakalım etki etmesini bekliyorum.
-nuurr9206 jd16 hımmm bnde süreli 2 gün oldu bakalm geçecek mi şuana kadr geçmedş günde 2 kez sürüyorum siz?
bilgekizinannesi -nuurr9206 benim bebeğimde de çok olmuştu nemlendirici sürüyordum geçmiyordu kızkardeşim bir şey sürme dedi her gün duş aldırdım sadece zıbınla duruyor artık bir de hiçbir şey sürmedim hemen geçti
minikkusuuummm- -nuurr9206 isilik oldugunda vucudun tam tersi havalanması gerekir gözeneklerin açık kalması gerekir. Ben kışın mustelayı nemlendirmek icin sürüyorum. Yazın bol bol yıkamak tek cozum