MinikKoalam11 Kızlar evimdeki alaturka tuvaleti kapattırıp depo kiler olarak kullanmak istiyorum daha önce kapattıran oldu mu acaba ? Kapatılabilinir mi?
Rumeysa28 MinikKoalam11 benim ablam tuvaletin üstüne bi karton koydu üstüne boş kolileri kullanmadığı şeyleri felan koydu
Glsh13 MinikKoalam11 bizde kiler olarak kullaniyoruz.o tuvaleti hic kullanmamistik esim tahta kesti ayarladi ustunu komple kapattik.daha sonrada raflar yapti o sekilde kullaniyoruz
Demetbulut MinikKoalam11 güzelce temizledik eşim deliği gazete kağıdı ile kapattı üzerine de tahta koyduk bebek arabası eşimin takım çantası vs. Ardiye gibi kullanıyoruz
MinikKoalam11 Deletedmom5284 bnim evde küçük ıvır zıvırları koymak için o tuvalet hiç kullanılmıyor zaten
MinikKoalam11 Tubasahra bi arkadaşım beton falan döktür dedi de alt komşu için sıkıntı yaratır diye düşünüyorum olmaz öyle
MinikKoalam11 Demetbulut aynen bnde bebek arabası ıvır zıvırları koymak için kapatmak istiyorum da koku falan olur mu acaba hiç kullanılmıyor zaten
Mcnkarsel MinikKoalam11 tuvalet kapakları varya onun açılır kısmını güçlü yapıştırıcıyla kapattık. Üstüne de tahta koyduk. Sorun olmamıstı eski evimde
hemsireemom MinikKoalam11 ama kapattırırsanız gelen misafir klozeti kullanacak ve bu hiç hijyenik olmayacak 😝 ebeveyn banyosu varsa bence orayı kiler olarak kullanın ben öyle yapıyorum
MinikKoalam11 hemsireemom ebeveyn banyom yok maalesef gelenim gidenim yok denecek kadar az zaten kaynanamlar geleninde de zaten klozeti kullanıyor gelen alaturka tuvaleti benim ailemden başka kullanan yok benim ailemde baya uzak senede 1 anca gelebiliyorlar
Glsh13 MinikKoalam11 hayir olmuyor koku tuvalet deliginde kapak vardi zaten,gider borusunuda tikadik posetle iyice
Demetbulut MinikKoalam11 3. Seneye girdik daha hiç koku olmadı arada komple boşaltıp yıkayıp kutuyunca yeniden yerleştiriyoruz
Nursemommmm MinikKoalam11 benim halamın da öyleydi polis lojmanıydı ev eskiydi biraz kullanamadıkları eşyaları falan koymuşlar. Sonra tıkırtı mı geldi ne sebep bilmiyorum da açmışlardı delikten sanırım fare girmiş elektrikli süpürgeyinin içine girmiş ayakkabıları falan yemiş 😂🤦🏻♀️👻🙈🐭🐁🤮😵🤯
MinikKoalam11 Nursemommmm ay çok kötü 😂😂🥱🥱 bnde öyle şeylerden de korkuyorum zaten bi arkadaşım o yüzden beton falan döküp komple kapattır demişti de ama nasıl olur öyle de bilemedim ki alt komşunun tuvaletine problem yaratır mı
deniz_063 MinikKoalam11 benim halamda yaptı o boylarda kalın bi tahta koydu üstünede çamaşır makinesi😬 duvarlara far yaptırdı kirli sepeti bile orda yerden tasarruf😂