Feyzosumunannesi Günaydın arkadaşlar. Bebeğim 2 ay 21 günlük sol gözünde kayma oluyor 3 aylık olunca göz muayenesi varmış ama sizede sormak istedim geçici bir durum mu acaba
eserekli_kiz11 Feyzosumunannesi goz kaymasi derken şaşı gibi mi duruyor yoksa normal bakarken goz bebekleri yukari mi kayıyor
susunbebekuyuyo Feyzosumunannesi yani genelde yeni doğanların gözleri kayar 6.aya kadar normal düzelmezse kayma teşhisi koyuluyor doğuştan olan kaymalarda atıyorum göz bebeği hiç ortaya bakmaz sağa sola kayar gibi
Esdoel Feyzosumunannesi oğlumun göz kayması 1 yaşında basladi sağ gözünde yukarı yana doğru kayboluyordu çok hastaneye götürdüm hepsi tek çözümü ameliyat şuan küçük takip edilecek dedi 4 yaşına girince ameliyat oldu ocakta artık şaşılıkta başlamıştı eskisi gibi yok çok şükür kayması 2. Ameliyatı olacak ama şuan bekliyoruz 2 hafta sonra kontrole götüreceğim
Feyzosumunannesi eserekli_kiz11 normal bakarken sol gözü burnunun yanına dogru yanı içe dogru gdyr göz bebegı
eserekli_kiz11 Feyzosumunannesi o normalmis bebegm ilk dodgdnda bana dediler oyle bisey olursa panik yapma diye hatta konustktan yarm saat sonra bebegmn gozleri kaydi 2 aylikken goz muayenesine gotrdm doktrn kendiside dedi gozu de kayma vs. Olacak endise etme 1 yasina kadr normal diye
Feyzosumunannesi eserekli_kiz11 inşallah gecer ya bazen dalıyor ıkı goz bebegı de burnunun yanına dogru gelıyor şaşı gbı duruyor Allah korusun.. Eylül de göz muayenesine götürecegız ama bu aralar çoğalınca korktum
Feyzosumunannesi Tosbikkkk haftaya kendı doktorumuzda kontrolumüz ve rota aşımız var doktorumuza da soracagım eger ciddi birsey ise hemen götürürüm bir göz doktoruna
Niloyumben Feyzosumunannesi merhabalar bebeğinizin durumu nasıl oldu aynı durum benim bebeğimde de var geçiyor mu acaba
Feyzosumunannesi Niloyumben 2 yas 6 günlük olduk. Kapamaya başladık bu ay. Çok şükür baya düzelme var. Zaten gözlük ve ameliyatlık bi durum çıkmadı. 1 ay kapama yapıp tekrar kontrole gideceğiz sizin de bebeğiniz de kayma var dı
Niloyumben Feyzosumunannesi evet acaba instagram hesabınızı paylaşabilir misiniz benim size fotoğrafları göstersem derecesi vs beklemek mi gerekiyor ameliyat mı çok kararsızsız 😞
Feyzosumunannesi Niloyumben Instagram adresi vermek yasak annemiz. Buradan resim paylaşabilirsiniz ama doktorun görmesi daha mantıklı ben ne desem de doğru olmayabilir
Niloyumben Feyzosumunannesi anladım yine de teşekkürler ilginiz için zaten doktor kontrolündeyiz ama ameliyat işin içine girince tereddüt ediyoruz 😞 sağlıkla kalın 🌺
Feyzosumunannesi Niloyumben Kaç aylık peki Gözlük vs kullandınız mı yada kapama. Tek doktor ile kalmayın lütfen biz 4 ayrı doktor arti bide profa gösterdik. Bayramdan sonra yine kontrolumuz var