hemsire09 sadeturkvatandasi @ sadeturkvatandasi tüketici hakem heyetine şikayet ederseniz temin ediyorlar. Fiyatı yanlış girmişler güya ama öyle bir şey yok satmak zorundalar 😊
sadeturkvatandasi hemsire09 evet bende öyle biliyorum aynı şey market raflarındaki etiketlerde de geçerliymiş uğraşmak isteyen uğraşsın çok iyi fiyat çünkü🤣
emsare Tüketici hakem heyetlerine e-devlet üzerinden şikayet oluşturdum takipçisi olacağım. Tavsiyem sizler de şikayet edin.
gocebebirbayan emsare belge yükleme ye fotoğraf yükleyemedim. Siz nasıl yüklediniz aldığınıza dair ekran fotosunu
emsare OptimusPrime sipariş numaramı belirterek sebep gösterilmeksizin siparişim iptal edildi ürünümün temin edilmesini istiyorum yazdım
zeytindalii Ben bunda bir iş vardır diye almadım iyi ki almadım . Milletin parasını mı işletiyorlar ne iptal mesajlarına bakılırsa
matmazeliingunlugu İptal mesajlarınızı ve almış olduğunuz mesajlarınızı tüketici hakem heyetine gönderin şikayetçi olun kizlar. Belki bı sonuç alirisniz internetten yapiliyormjs basvurusu
BilalCivan sadeturkvatandasi benim de iptal edildi karttan çekmiştim ve geri ödemem yapılmadı arıyorum acmiyorlar. Ödeme yapan arkadaşlar size paranız iade edildi mi
OptimusPrime BilalCivan iade edildi mi? Ederler muhtemelen cokckisi var ya yavaş yavaş iade gerçekleşir. 7-10 iş günü iade süresi sanırım parada.
BilalCivan GamzeKuzeyy Herkesin ki iptal olacakmış az önce arayıp konuştum. Sistemsel bir yanlışlık olmuş o yüzden fiyat bu kadar düşmüş bu fiyatta satilmasi mümkün değilmiş. Para iadesi de de en geç yarına kadar yapılacakmış. Bilginize. Boşuna sevindik