Beyzaa91 Benim matematik hiç yok. Öncelikle ona vakit ayırmadım yapamadığım için. Geri kalan tüm derslere planlı ve düzenli şekilde çalıştım. Günlük en az 6-7 saat çalışma programı hazırlayıp ona göre bir düzen oluşturdum. Dersleri ikiye böldüm. Bir gün Türkçe/Coğrafya , ertesi gün tarih/vatandaşlık son 1 ay da güncel ekleyerek her gün önce konu anlatımı ardından soru çözümü olarak çalıştım. Türkçe ve tarihte konular diğer derslere göre daha çok olduğu için aralarında düzenleme yapmıştım. Şuan konu sayısını hatırlamıyorum çünkü ben 2018 KPSS’yle atanmıştım uzun zaman oldu unuttum çoğu şeyi. Konu sayılarına göre günlük çalışma süresi ayarlamıştım. Mesela tarihten 30 konu vatandaşlıktan 15 konu varsa tarihten 2 vatandaşlıktan 1 konu çalışıyordum ki hepsi birbirine yakın zamanlarda bitsin ki aynı zamanda denemeye başlayabileyim. YouTube ta bir sürü KPSS kanalları var. Benim Hocam yayınlarının videolarını izleyip, konu anlatımlarını okuyordum. Onların o zamanlarda video ders notları satılıyordu hala var mı bilmiyorum. Onları okuyup test çözüyordum. Anlayamadığım veya sorularını çözemediğim konuları not almıştım zamanım kalırsa son zamanlarda bakabileyim diye. Tabiki 3 ay kısa bir zaman olduğu için pek zamanım olmadı. Yalnızca aralarında önemli olanları tekrar çalıştım. Ona da şu şekilde karar verdim, atıyorum Osmanlı dönemi yükselme devri benim sorunlu konum, geçtiğimiz yıllarda o konuda kaç soru gelmiş ona bakıyordum eğer 1 soruysa çok üzerinde durmuyordum daha fazla çıkıyorsa tekrar videosunu izleyip konu çalışıyordum