oykumoms 26 günlük bebeğim ama gaz sebebi ile huzursuz uyuyamıyor. Doktorun verdiği damlayı da kullanıyorum bazen ektisi oluyor bazen olmuyor. Masaj da yapıyorum ama bebek çok huzursuz. Siz nasıl başa çıktınız gaz yapmasını kolaylaştırdınız
Elevka_96 oykumoms en etkili yöntem gaz yapan yiyecekleri yememek gaz ilacı bide gaz için masaj onun dışımda kimyon vs bende hiç işe yaramadı. Gaz dönemi bitene kadar hiç bulgur yemedim fasulye nohut mercimek tüketmedim.
ezo9292 oykumoms yediklerimi kısıtladım nerdeyse sadece çorbayla beslendim. Nurse Harveys ve simplex damlayı düzenli dönüşümlü kullandım. Bol bol duş aldırdım ve bacaklarını bisiklet gibi çevirerek çıkarmasına yardım ettim. 2. Ayı doldurdu şimdi daha rahat çıkarıyor
Goktugbey oykumoms üç dört tane damla denedim bence iki buçuk aylıkken kendiliğinden geçti ve hiç biri fayda etmedi.masaj sıcak havlular neler yapmadım ki
ezo9292 oykumoms hayır reçete şart değil ben eczacı arkadaşımın önerisi ile kullandım. Ama siz yine doktorunuza danışın isterseniz
Elevka_96 ezo9292 malesef canımız çok istsede bebeğimiz için idare edeceğiz bn yersem sabahlara kadar uyumazdı. Çok şükür 5 aydan sonra uykusu düzene girdi geçici hepsi.
BuseBlt oykumoms bizim hemen hemen altıncı ayına kadar sürdü damla da dediğiniz gibi bazen etki etti bazen etmedi. Bazen masaj, bacak hareketleri, kimyon denedik bazen de etki etmeyince hiç biri etmiyor maalesef
oykumoms Elevka_96 bakliyatların etki ettiğini bilmiyordum bende yemeğe dikkat etsem iyi olacak birde öyle deneyeyim
sarealya06 oykumoms başa çıkılmıyor canım nurse harveys damla kullandım 3 öğün 12 damla birkaç güne bagırsaklarını düzeltti arada öğlen nurse vermiyordum 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim masaj da çok yaptım bir de altına sıcak su yapıyordum altını temizlemeden bezi sıcak suda ıslatıp karnına koyuyordum o iyi geliyordu bir de normalde bacaklar karına bastırılmaz kalça ultrasonu yapılmadan ama ben yavaş yavaş yapıyordum kolikti bebeğim
Aslicamm oykumoms merhaba, bazen YouTube Sevim Kuruçay gaz masajı ve nurse harveys gaz damlası ile bazen de hiç başa cikamadik
Blge1 oykumoms ne yaparsan yap işe yaramıyo canım biz 2 aydan sonra biraz rahatladık şuan 4 bucuk aylık hala arada oluyor ama ilk aylardaki gibi değil sabret bide gaz masajı gaz çıkarmasında etkili oluyo onu yapabilirsin