Winnithepooh SeninAnnenBirMelektiYavrm sünnet anında ağlıyordu emzir dedi doktor ama ben ayakta bebek yatiyor nasıl emzirdiniz acaba bende merak ettim gerçekten 😊
Rumeysa28 SeninAnnenBirMelektiYavrm bebek diye hep çıplakda gezdirelim o zaman nede olsa mahrem değil
SailorMoon_ Rumeysa28 evet özel bi klinikte yapıldı anane babane anne baba girdik ben biberonla süt içirdim sünnet olurken 7 aylıktı
SeninAnnenBirMelektiYavrm Rumeysa28 ya Allah aşkına siz bebeğinizin altını gözü kapalı mı degistiriyorsunuz. Annesinin babasının görmesinde ne gibi bi sakınca olabilir
Aloneeee Rumeysa28 nerde nasıl yaptırdığınıza bağlı. Eğer hastanede yaptırıyorsanız ameliyathane ortamında yaptıkları İçin kimseyi almıyorlar
Aloneeee Rumeysa28 biz ankara Medicana hastanesinde yaptırmıştık. Bebeği odadan aldılar odaya getirdiler ama ztn çağırsalar da girmek istemezdim ben 🙊
Glcntna Rumeysa28 girdim mecbur doktor anneyi istedi . Durması için . Bitene kadar ağladım ama bebeğim hiç ağlamadı 😂
Goktugbey Rumeysa28 lokal sünnetlerde yanına biri alınıyor. Zaten çalıştığım kişi kendi doktoruma yaptırdığım için bende oğlumun yanındaydım ☺️
curly_mom Rumeysa28 bizim ki özelde uyuşturarak yapıldı, doktor kendi odasında yaptı işlemi biz de anne baba olarak yanındaydık.. Belli bi kilo/ay üzeri olursa anestezi ile yapılıyordu o durum da yanına almıyolardı ameliyathaneye..
curly_mom Rumeysa28 bizim ki 10 aylık 8.5 kiloydu.. 11 kilo üzeri ya da çok hareketli, büyük bebeklerde anestezi yapıyolar diye duydum bizim hastanede..