Laren yyesilintonu en en en çookkk spontane tatil planı yapmayı ç. Eskiden kafamıza eser 1-2 geceliğine bir yerlere kaçardık artık o kadar kolay olmuyor tabi
nevakus Sabaha kadar deliksiz uyumayı, istediğim zaman istediğim yere gidebilmeyi, kaygısız ve sorumluluksuz yaşantımı. Bebeğim hepsine değer o ayrı ama ondan önceki hayatımı da çok özlüyorum yalan yok. Annelik tatil edilsin hiç değilse haftada bir gün 😂😥
FerdAzraMira yyesilintonu sabah erkenden evimin işini bitirip yemeği yapmayı kısacası düzeni özledim 🙄
Busra2013 yyesilintonu vall ben dissrda gezmeyi rahat rahst film izleyip yemek yemeyi geceden sabaha kdr araliksiz uyumayi kaneoede uzanip tele oynsmsyi of of 😂😂😂
NisaSeda21 yyesilintonu sıcak çay içmeyi saatlerce ıssız biyerde oturmayı kendimi dinlemeyi özledim ama olsun böyle de güzel ❤️
Alparslan_annsi Lavinia_1 özlüyorum o gunlerimi ama b yandan da olsn bu günlerde gececek elbet evde bebiş hüküm sürüyor ama gene ben sürücem 5 yıl snra😁😁😁😁
Buuseg yyesilintonu herşeyi kafam rahat yapmayı. Mesela dışarı çıktığımda acaba napıyo uyuyo mu yemek yedi mi? Ya da uyuyacağım zaman acaba kaçta uyanır 2 saat uyur mu bunları düşünmeden birşeyler yapabilmeyi özledim 😁🤭
Osimdianne yyesilintonu bekarlığımı istanbulu gezmeyi denizi yüzmeyi özledim ama kızıma da değişmem hic birini😁