eserekli_kiz11 Babyarask evet ilk yakiyor ve kaşıntı oluyor zamanla geciyor ama yillardir her yaz vazgecilmezim yani
Babyarask Terlemeyi önluyor kullanmadigim rolon sprey vs kalmadi en sonunda bunu buldum icerigi de temiz kokusuz Cesaretli22
Cesaretli22 Babyarask eczanede varmı acaba bende alıyım ozaöan çok sağolun iyiki bu post karşıma çıktı
Babyarask Ben yeni aldim aslinda gece surup sabah yikayin diyorlar ben denemek amacli aldim simdi surdum Caansell
eserekli_kiz11 ak1905 ben bi yeerde omumustum avuc ici ve ayak terlemesinide önlüyormuş ama araştırmak lazim tabi
Oldugugibibiri Babyarask emzirme durumunda kullanılmamalı ⚠️⚠️⚠️ Alüminyum içeriyor arkadaşlar. Dikkat. Emzirme döneminde kullanmak istiyorsanız alüminyumsuz kullanın o tip ürünler de var. Örn; Nocicept
Oldugugibibiri Babyarask anladım ama yanıltmış olabilir çünkü ben doktora gittim dermatoloğa ve bana alüminyum içermeyeni verdi. Ben de zararını bildiğim için gidene kadar evde driclor olmasına rağmen kullanmamıştım. Tercih sizin🌸