Yoncalya19 Merhaba kızım 48 günlük ve emzik kullanıyoruz. Ancak azından atıp uyanmaya başladı gece ve gündüz sürekli emzik atıyor ben veriyorum. Emziksiz çocuk yetiştiren var mı?? Emziği bıraksam çok mu zor olur tecrübelerinizi paylaşırmısınızz
Sltn Yoncalya19 kızım tutmadı meme reddi olur diye de vermek istemedim açıkçası iyi bir şey değil.veren anneler rahatlik dyor bilemedim meme reddi yasamiyorsaniz kullanin.uykuya geçerken kolaylik diyolar ben sadece göğüs ucum yarayken tutmasini çok istemistim çünkü saatlerce memedeydi.1 2 gün içinde unutur zaten küçükmüş bebeğiniz.karar sizin ama bana kalsa bırakırdım.
SumeyraErva Yoncalya19 ilk kizimda hoc vermemistim simdi 15 gunluk kizim annem bi kac kere verdi ama ttmuyo bende cok zorlamadim vermiyorum yani zotlanmadim da
Omerinannesii Yoncalya19 emziği atıp uyanmıyorsa iyi bence benimki de emzikle uyuyor ama önemli olan uykuda attığı zaman uyanmamasiymis. Çünkü uyanır ve biz direk emziği verirsek o zaman bagimlilik oluyormus. Bizde böyle su anlık
Yoncalya19 Sltn valla aynı fikirdeyim uyumayı emzikle pekiştirdim nasıl bıraktırıcam Allah bana kolaylık versin🦋
Sltn Yoncalya19 emerek uyuyor sallamak zaten hic istemedim denedigimde nefret ediyor çocuk sadece emerek uyuyor.
Deletedmom133 Yoncalya19 ablamın 3 oğlu da emziksiz büyüdü her çocuk emzik emerek diye kural yok canım hem eğer huysuz değil duruyor sa sürekli ağlamıyor sa verme gitsin
DenizAtannesi Yoncalya19 biz 24 günlüğüz kolik bir bebek ve sürekli meme istiyor ama ben en başta emzik kullanmadım çok iyi bişey değil bir iki kez annem canına yazık diye tutturmaya çalıştı ama almadı iyiki almadı dedim . Enfeksiyon malzemesi benim gözümde hem meme reddi riski hem diş ve çene bozuklukları yapıyor ve artık çoğu üründe kanserojen madde var . Kullananlara saygı duyuyorum tabiki ama kullanmadan da geçiyor zor oluyor ama geçiyor 😍😍
Ask_ikra46 Yoncalya19 kızım 55 günlük emZik kullanmıyoruz verdim almadı bizde ısrar ettirmedik alsa iyi olur ama almadı böyle gidiyoruz
Mermaid16 Yoncalya19 ben emzik biberon kullanmıyorum.. çokta güzel uyuyor bence sizde fırsattan yararlanıp uzaklaştırn çoğu anne meme reddi yaşıyor
Hohomoromu Yoncalya19 benımkıler hiç almadı zorladm ama almadılar emzik emmeyen cocugn dezavantajı aglayınca emziğini verip susturamıyosn sadce okadr 😊
PnrTurK Yoncalya19 9 aylık oğlum tutmadı hiç bir marka emziği kolik bir bebekti her dk ağlardı ama napalım emzik sizde büyüdü büyüyor da kezaaa.. He ama hala arada deniyorum belki bir ümit 😊emiyorsa gece verme sıkışmadıkça verme benim niyetim oydu ama asla almadı 🤦♀️
Serrasra Yoncalya19 ben de oğlumda emzik kullanıyorum ama uyurken değil. Dışarda arabadayken filan dalmasını sağlıyor bazen de sadece oyalıyor. Evdeyken vermiyorum. Emzik güzel bşy ya. Rahatlatıyor bebekleri bence. Hiç de meme reddi filn olmadı.