Efem123 Kızlar oğlum 15 aylık sünnet ettirmeyi düşünüyorum bu aralar onerebilceginiz güzel sünnet klinigi veya hastane varmı bayiltarak yapiyomus sanırım bazı hastaneler ve yanına almiyomus sanırım ? Yaptıran varsa İzmir içi yazabilirmi
Ataata Efem123 İzmir sünnet kliniğinde Yusuf Demircan hocaya yaptırdık. Çok memnun kaldık gerçekten, hiçbir sıkıntı yaşamadık. Lokal yapiyo ve bebeğinin yanında oluyosun.
caglaakcay Efem123 Karataş hastanesi Dr erdem Özbek gerçekten bu kadar memnun olamazdık kendi doğal uykusunda sünnet etti uyandığında ilk gün tabiki ağrı oluyor ama hiç bir sorun yaşamadık 1 hafta oluyor ettireli gece bile bebeğimizin durumunu sordu çok tatlı güleryüzle bir doktor fiyat olarakta bir çok yere göre gayet iyiydi
Laleeren Ataata merhaba ortam nasıl bebek sonradan çok acı çekiyormu ya bende istiyorum yorumunuza denk geldim dediğiniz doktora gitmeyi düşündüm
Elii50 Bizde izmir sünnet kliniğinde 5 gün önce melih yıldıza yaptırdık kesinlikle tavsiye ediyorum cok iyi bir doktor.
Laleeren Elii50 merhaba ortam nasıl bebek sonradan çok acı çekiyormu ya bende istiyorum yorumunuza denk geldim
Elii50 Laleeren ortamda cok iyi. Anne baba sünnet esnasında bebeğin yanında olabiliyor sonrasında gerçekten cok aci cekmiyor biz çok şükür rahat atlattik iciniz rahat olsun
Gnllss Bizde alsancakta erdal turk e yaptirdik etik cocuk cerrahi cok memnun kaldik agri cekmeden gecti
Laleeren tarcinnn merhaba ben yaptırdım izmir geneli çoook çok uçuktu izmir kemalpşaa doltor aydına yaptırdım 1200 e gayet acısız geçti sonrasındada ağlama 0
ezgicingi tarcinnn ### - tarcinnn Ege sünnet kliniginde dün yaptırdım Dr Ahmet Bekerecioğluna kendimde hemsireyim Kayseri’de özel bı hastanede beraber çalıştıgimiz biri el becerisini gayet iyi İzmir’de şans eseri karşılaştık gözüm kapalı oğlumu onun ellerine bıraktım kesinlikle tavsiye ederim
tarcinnn Laleeren ay iyi yapmışsınız. Biz de bu izmir sünnet kliniğini düşündük de ondan yaptırdıysanız eğer sorayım dedim 🙏🏽
ezgicingi tarcinnn Ne kadarda hemşire olsam da terzi kendi söküğünü dikemez dedikleri doğruymuş gidene kadar çok korkuyordum ama sünnetten sonra fotoğraf cekimimizi bile yaptık 0 ağlama oynaya oynaya sunnetimizi yaptırdik evimize geldikBebeğim 4 aylık bu arada