2626 Merhaba Kızılar Bebeklerinize uyku eğitimi verdiniz mi? Uyku eğitimi nasıl verilir ? Uyku eğitimi verilirken beşik sallamayı bırakabildiniz mi? 4aylık bebeğim beşikte sallanmaya aşırı düşkün bu sıralar atak döneminden kaynaklı sanırım eskiden bu denli değildi 5. Veya 6.ayında uyku eğitimi planlıyorum ama nasıl yaparım hiç bir fikrim yok deneyimli anneler yardımcı olursanız çok sevinirim
Mrvsmt2502 2626 ay belki çözüm bulursak birbirimizle paylaşırız ya da destek oluruz bizde 4 ay atağındayız bende atak bitince eğitime başlamayı düşünüyorum. Ama biz yatağı sallamaya alışmafık kucakta uyuyor. Benimde kafam çok karışık şuan. Bazen vereyim parayı eğitimi satın alayım diyorum bazen de bunlar yapıyorsa ben neden yapmayayım diyorum 🤦 ama eğitim vermeye kararlıyım anlatmadan yatır kaldır yapmayı planlıyorum şuan kitabını okuyorum. Gündüzleride bebeğimin iyi olduğu günletde deniyorm bazen mayışınca yatağına koyuyorum ses çıkartmıyor uyuyor ama bazende ağlıyor tekrar tekrar deniyorum. Gece uykusu en zoru ama 😭😭😭 sizde salla dur yapabilirsiniz
mamanveutdormir 2626 uyku eğitmini kendim denediğim zamanlarsa başarlı oldum desemde bozulmaya çok müsaitti yaklaşık 1.5 ay önce bir danışmanla tekrar denedik sonuçtan memnunum. önce benimle başladı eğitime eğitim bitince babasıyla denedik onunla da uyuyordu bugün işe başladım babaannesi bakıyor onda da uyumuş. öğrendiğimiz rutinleri anlattım tlfnla sürekli takip ettim onunla da kolayca uyumuş maşallah. tavsiyem eğer imkanın varsa eğitim al
RobinScherbatsky 2626 ben perşembe günü melodiuyku yla başlıyorum eğitime 14 gün sürecekmiş ücreti de 900 tl. Tavşanuykusu sayfası 2,5günde eğitim verdiğini söylüyor 2,500 tl idi ücreti çok fazla geldiği için denemedim maalesef
2626 Mrvsmt2502 bizde şöyle bir sıkıntı var ben çalışıyorum bebeğim 2 aylık olduğundan beri bebeğime annem bakıyor uyku eğitimi versem bile annemin pek benim kadar uygulayabileceğini sanmıyorum sallanmaya annem alıştırdı şah ayaktada sallayacaktı ona müsade etmedim gece uykusuna geçerkende kucağımda uyuyor ama ben ayakta oluyorum o şekilde sallıyorum kucağımda yani bize ikiside var anlayacağınız artık omuriliğime baskı yapıyor bebeğimin ağırlığı dakikalarca kucakta sallayınca uyku eğitimi alabilecek vaktim bile yok aslında alsam bile uygulayamaz gibi geliyor ama denemeyi çok istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum
Mrvsmt2502 2626 bazı eğitim veren kişiler 3 günde başaracağını iddia ediyor. Hafta sonu izinli iseniz ya da değilseniz bile 2 3 gün izin alıp bebeğinize Özel eğitim vermelisiniz bence. Eğitim aldıktan sonra kendi başına uyuyacapı için annenize eskisi kadar gerek kalmaz sallamaz yani
Mrvsmt2502 Nazay1717 tracy hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler. Yatır kaldır yöntemini anlatıyor. Ama haricinde hatalı ebeveynliğe yol açan sorunları ve çözümlerinide anlatıyor. Beslenme,uyku ve davranış sorunları gibi
Nazay1717 Mrvsmt2502 böyle kitaptan bazı sayfalar çekip atsanız uyku eğitimi ile ildili bizde bilgiliniriz
Hollymolly Mrvsmt2502 sen nasıl bir kraliçesin Ya:) benim ihtiycım yok ben oğluma bir şekilde uyku eğitimi verdim ama ihtiyacı olan cok anne var burada. Şu anda onların hayır dualarıyla cennetten vip loca sahibi olmuş olabilirsin:) uğraşmışsın cünkü 🙏🏻
Fadime4242 Mrvsmt2502 bu dediğiniz kitap uyku eğitimi üzerine mi acaba ben de kendim eğitim vermek istiyorum ama bilmiyorum nasıl olacağını
Mrvsmt2502 Elisamomceren evet deniyorum şuan bazen işe yarıyor ama bazen ağlıyor tekrar tekrar deniyorum akşam uykuları çok zor gün içinde o kadar direnmiyor
2626 Mrvsmt2502 benim bebeğim 4.ayını bitirmek üzere ama çocuğa bir şeyler oldu ne gündüz ne gece uyumuyor emziği sürekli sakız gibi çiğniyor dişleri çok kaşınıyor parmağımla kaşıyorum çok rahatlıyor çok çaresiz kalıyorum acaba ağrısı falan mı oluyor calpol versem biraz rahatlar mı acaba
Elisamomceren Mrvsmt2502 ya bende denemek istiyorum ama çaplı öğrenmek lazım çocuğu da boşu boşuna üzmek istemiyorum bakalım
Aleynaa1 mamanveutdormir ben daha önve başla soru sormuştum size şimdi de merak ediyorum ilk kaç gün zorlu oluyır mesela yada kaç güne kendisi alışmış oluyor 😇
Mrvsmt2502 mamanveutdormir eğitimi kimden aldınız acaba. Ayrıca sizin verdiğiniz eğitimle uzmanın eğitimi arasında nası farklar vardı
mamanveutdormir Aleynaa1 hatırlayamadım canım kusura bakma 🙈 ilk gün ilk uyku çok zordu bende.. sonra alıştı hemen
Aleynaa1 mamanveutdormir ben çok korkuyorum ya başaramazsak ya olmazsa falan diye bende melodi uykudan alıcam eğitimi cuma günü başlıyoruz ama şu korkularımı atamıyorum kafamdan bide sizin bebeğiniz kaç aylık