artcigelin Bugün kan damlası almaya gittim doktorun yanına yokmuş ne zaman geleceği de belli değilmiş o yüzden bunu yazdı bunu aldım kullananlar varmı bunu nasıl kullanılıyor.5 damla demiş ama kg başına gore ayarlanır felan Yaziyor. Bebeğim 9+3 aylık 9.70kg
Glsheker artcigelin bugün banada Ferrum verdiler 4 ayligiz 4 damla dedi kilomuz 8 kg.Kansizlik ve korona olmadığından 4 damla yeterli dedi doktor bilmiyorum 🤷
Nurrr1 artcigelin bu damlanın içerisinde paraben bulunuyor canım bizim doktorumuz kullanma dedi söylemek istedim sizde tekrar doktorunuza danışırsınız belki🌼
1203 artcigelin merhaba bize de sağlık ocağı doktoru bunu yazdı yaklaşık 1 hafta kullandım kabızlık yapmaya başlamıştı bebeğimi kullanmayı bıraktım
Nurrr1 artcigelin bizim doktorumuz bestiron ve newvit önerdi en temiz bunlarmış bestiron kullanıyoruz 🙂
Kuzey3004 Nurrr1 merhaba bunlar da bebekte hazımsızlık huysuzluk yapıyor mu acaba ferrum çok yaptı bizde
Nurrr1 artcigelin malesef bunları devlet karşılamıyor o yüzden yazdırmak gerekmiyor bestiron 120 tl civarı newvit de 60-70 arası ama içerisinden 2 şişe ilaç çıkıyor bestiron da tek şişe eczanelerde daha pahalı ben trendyoldan alıyorum o yüzden
Nurrr1 Kuzey3004 yok bizde herhangi bir şey yapmadı canım bestiron kullanıyoruz biz memnunum içeriği de temiz ferruma göre 🌼