Tubasahra Evet arkadaslar.Yatirimcı analar veya duyanlar. Gümüşe yatirım yapmak mantıklı mı? Hadi gelin konusalim 😂😂😂🤓
Divayorgun Tubasahra altın varken neden gümüş merak ettim. Bana değersiz boş yatırım gibi geliyor. Yoksa tam tersimi
Arenimo Tubasahra En iyisi altın ya. Gümüş altın kadar kar getirmez. 5 sene önce 250 lira aldığımız 2 adet yüzüğe gümüşcüye sorduk eşimle 25 lira veririm dedi şaka gibi🤭
Mrvsmt2502 Tubasahra takı olarak gümüşte kâr edemezsiniz işçilik girince ilin içine maliyeti bile geçer bazen gram olarak külçe alırsanız kâr edersiniz şuan 3 kilo kadar var bizim
Deletedmom5284 Biz yapıyoruz annemle kiloyla alıyoruz ben para veriyorum o alıyor şuanlık kârıyla pek ilgilenmiyorum ama kâr ettiğimizi söylüyor
Tubasahra Deletedmom5284 Oy ne güzel peki bankadan mi aliyorsunuz.Elden kulçe olarak mi ? Taki olarak mi ?
Fatma69 Deletedmom5284 gumusu nerden aliyorsunuz gumuscu bulmak zor bizim buralrda bende almak istiyorum
Deletedmom5284 Tubasahra elden alıyor annem banka kasasında saklıyor nereden aldığını bilmiyorum tabi sormak istediğiniz bişey varsa söyleyin sorarım anneme 🥰
DerinTuana Tubasahra Eşimin kıymetlı madenler şirketi var kapalıcarsıda.Ben piyasalarla uzun zamandır ilgilenmıyorum ama sorarım ona ne durumda diye
Tubasahra MotherOfAlmila Ya altin cok yukseldi almak mantikli mi bilmiyorum artik 😂Gümüse de bi el atsam mi dedim
Tubasahra Deletedmom5284 Anladim canım.Tesekkur ederim.Ben tuba bu arada 😂Gümüşcû bakam ben buralar da barim. Aslinda niyetim bankadan almakta olur mu hic bilmiyorum.Girmedigim bi gümüs kaldi 😁😁
MotherOfAlmila Tubasahra Ve daha da yukselicek her sey. Ne yerinde kaliyor ki.😓 Iyi bir arastirma yap bununla alakali. Bosa yatirim olmasin malum zor gunler oldu mu ihtiyac halinde baska yerden bulunmuyor.
Tubasahra MotherOfAlmila Ya evet simdi bosa yatirim yapmak istemiyorum acikcasi.Gümüşu gelecege yonelik istiyorum da bi yandan da 4 cocuk var.Olur olmaz paraya ihtiyacim olur zarar da etmek istemiyorum acikcasi
DerinTuana Tubasahra yatırım tavsiyesi gibi olmasın ama tl de kalmaktansa gümüs ve altın daha iyi diyor.Yukarı yonlu hareketi devam edecek gibi.Yinede son karar sizin tabi
MotherOfAlmila Tubasahra Cok dogru. Allah korusun saglik olur bir sey olur. Acil para gerekir. Dikkatli yapmak gerekiyor yatirimlari.