Gozde14 Kizlar bebegimin bileginde dogum lekesi gibi kirmizi kabarciklar cikti. Dogumda hic dikkat etmedim yok gibiydi. Sonradan belli olmaya basladi. Simdi cok buyudu. Doktora gorunduk damar beni (hemanjiom) oldugunu soyledi. 1 yasina kadar buyuyup daha sonra yavas yavas kuculurmus. Zedelenirse darbe gorurse kanama cok olurmus ama cok onemli yerde degilmis o yuzden sadece darbe gormemesine dikkat edin dedi doktor. Bebegimin kolu kotu gozukuyo. İlerde kendide sorun eder goruntusunu diye korkuyorum. Boyle bi durum yasayan sonradan gecen var mi?
neslicanben Gozde14 benim kızımında göz kapağında vardı şimdi 9 aylık baya baya küçüldü dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor bile. Sizinkide geçer inşallah
Ayso5 Gozde14 bizimde ayak parmaginda var küçüktü zamanla büyüdü henüz 5 ayligiz ama geçecek dediler bekliyoruz
Rumeysasaral Gozde14 canim benim kiziminda goz kapaginn uzerinde var. 1,,,,1,5 yasindan snra doktor yavasca kuculerek Kaybolcak dedi. 2 haftalikken buyumeye basladi. Ama şisme falan olmadi cok sukur smdi aticam fotografini bakin
Gozde14 neslicanben Sizede gecmis olsun canim. İnsallah benimkide gecer. 10 yasina kadar komple gecer uzun zaman alir diyolar internette falan. Baya belirgin oldu sanki koluna kaynar suyu dokmussunde yanmis gibi. Kotu gozukuyo umarim sizinkisi gibi cabuk kuculup gecer.
Gozde14 Yavrusuu bi yan etkisi olur mu acaba? Bebegim daha 45 gunluk doktor tedavisi yok ancak karaciger beyin gibi onemli organlarda olursa kalp ilaci tedavisi veriyoruz dedi.
Gozde14 Rumeysasaral valla bilmiyorum ki canim https://www.hizliresim.com/62j1vcm attim resmi doktor yas falan vermedi sadece internette okudum ben 10 yasina kadar surebiliyomus diye.
Yavrusuu Gozde14 bizimki de sizinki gibi şimdi fotosunu gördüm yani göz damlası zaten çok hassas bir ilaç kola pek etkisi olmuyor göz tansiyonu için bir ilaç oradaki kılcal damarlarida küçültüyor ve günden güne geçiyor … Yine de siz duruma göre bakın bir şey diyemem 🙏
incitanesii Gozde14 https://www.hizliresim.com/fndwp00 şuan 11 aylık kızım beyazlamaya başladı bile. Bize eğer büyümeye devam ederse gelin ultrasonla bakıcaz bi sıkıntı varmı diye demişlerdi. Ama büyüme olmadı 4 5 yaşına kadar geçiyormuş
incitanesii Gozde14 benim kızımın göğsünde var doğduğunda yoktu 3 4 saat sonra belirginleşti büyüdü sonra büyümesi durdu şuan prtasından doğru beyazlıyor korkulacak birşey değil 😊 her gören korkuyo ahh burasına nolduuu 😱 diyo sadece 😂
Gozde14 incitanesii evet ayni bizdede goren nolduu diye tepki gosteriyo herkese ayni seyleri soylemekten yoruldum😁
Hll_sare_ysr Benim de üç aylık bebeğimin kolunda var ama bizimki şişkin her gören doktor geçer dediler ama onkoloji doktoruna da gösterin dediler iç organlarına ultrason çekilmesini istediler üç gün sonra gidicez bizde onkolojiye inşallah geçer
incitanesii papatyam2019 Allahallah doğduğunda varmıydı yoksa sonradan mı belirdi brnim kızımın sonradan belirdi büyüdü
Nilunas Gozde14 benim kzıında gövdesinde var doğduktan sonra oluştu ve büyüdü git gide her ay sordum doktora ultrason çektirdik temzi çıktı başka bir bölüme yönlendirdi adını hatırlamıyorum önemki bişey değil 4 yaşında sonra küçülecek dediler
Gozde14 Nilunas bizim doktorda dedi zamanla kuculmeye baslar diyede ne biliyim iste insan endiseleniyo ister istemez
papatyam2019 incitanesii doğduğunda vardı benim kızımın doktorumuz 2 yaşına kadar geçer geçmezse tedavi ederiz demişti ama bı zararı yok tedavi edilmesede olur demişti