Derinnn0 Banunur sakız çiğneme çocuk osuruklu olur benim duyduğum 😂 bir de babannem diyordu ki zeytin yeme çocuk kara olur 😂 çizgi film izleme bebeğin onlara benzer ahhahaha 😂
Derinnn0 Halimea banada ciğer yeme bebekte iz olur dediler. Tabiki yedim. Ensesinde kıpkırmızı büyük bir leke var, eşim fışkı yeseydin diye kızıyor ahahhaha ama ondan olduğunu sanmıyorum geçer 1 yaşına gelmeden bence ve ciğer fazla a vitamini içerdiğinden tavsiye edilmiyormuş😂
Latiko Banunur hamileyken eşimle dolaşıyorduk komşunun birinin bahçesinde erik ağacı vardı canım çekti eşimde aldı verdi bi tane orda oturan teyzede sahibine söyle erik aldığını bebeğin hırsız olur yoksa demişti 😅😅 ay bende deli gibi gidip söylemiştim kadında sağolsun toplayıp bi poşet vermişti 😅😅
ceren_1116 Aliye07 ahahah evet😂 5.5 aylık hamileyken saçlarımı kestirmiştim.Etrafımda ki herkes beni suçlamaya başladı😂Bebeğin ömrü kısalır sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın demişlerdi.Hala hafızamdan silemiyorum😂
Aliye07 ceren_1116 Ahaha var ya kafalar pırıl pırıl. 😅😂 Sanki bebeğin ömrü bizim kıl köklerimize bağlı tövbe.😅
Alparslan54 Zeynepcndr3 bide şey var ayak altından öpme boyu kısa olur 😂 yada banyodan sonra emzirme bebeğin memelrine süt toplanır 😂
Zeynepcndr3 Alparslan54 Ahahaha 🤣🤣 çok gülüyorum bu hurafelere yaa 😂😂 gerçekten bunlara inanan yoktur inşallahh kafayı yedirtirler insana bunlarla 🙃💓
Deletedmom_54 Banunur bi dünya sakız çiğnedim hatta yeri geldi ağzımda sakızla uyudum neden bilmiyorum ama kızım aşırı çiş ve kaka yapıyordu 3 buçuk aydan sonra azaldı günde 20 25 bez değiştiriyordum 😂 şaka gibi ama gerçek
Ipekoz Banunur belgesel izlersem çocuğum izlediğim hayvana benzermiş. Doğru şu an gerçek bir şebek oğlum🤣🤣🤣
Ayazinannesiiiiii Bizimkinin kafasının sağında ben var, canın bir şey istedi yiyemedin mi çocuğun kafasında ben olmuş bak derler, canımın çektiği her şeyi yedim 🫠
eserekli_kiz11 Banunur biraz önce burdaki postlarda okumuştum bebegin analik saci bi once kesilmesi gerekliymis yoksa bebegn sacina bakan annenin vajinasini görürmüş ne alakaysa