Tubasahra Busraata Benim anam olcak kadın.Kardesime hamileyken ekmek bana bana ciger yedi.Sonra bacagini kasidi ve kardesimin bacaginda ciger izi var. Ayni sekilde yengem sırf merakindan cilek yeyip kafasina dokunmus kizinin kafasinda cidden cilek sekli var. Komsumuz hamileyken güle yüzünü değdirmis kizinin yuzunde gül lekesi vardi. Ben de ogluma hamileyken birden gül kokladim burnuma degdi ancak bebegim de hirsey yok. O yüzden ne kadar doğru bilemem. Ayva yerken karninin yan taraflarina parmagini bastirirsan bebek gamzeli olurmus.Ben son oglumda bastirir gibi yaptim .Oğlumun yanagında hafif bi gamze var.🤓Esim diyor bari tam bastirsaydin.
Halimea Busraata bu gercek cnm hurafe degil .annem denemis kayınvalideme inat olsun diye abimin göbeginde var. Birde ben 13 yaşındayken annem kardesime hamileydi kızım bak dedi göbegine 1 parmak isareti ile cigeri değdirdi. Kardesim dogdugunda göbeginde kahverengi lekesi var…
Aliye07 Banunur Duyduğum en saçma hurafe herkesin bildiği “saçını kesme, bebeğin ömrü kısalır.” bunun üstüne daha çıkan olmadı sanırım.😅
ceren_1116 Aliye07 ahahah evet😂 5.5 aylık hamileyken saçlarımı kestirmiştim.Etrafımda ki herkes beni suçlamaya başladı😂Bebeğin ömrü kısalır sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın demişlerdi.Hala hafızamdan silemiyorum😂
Zeynepcndr3 Banunur Arkadaşların dediklerini yazacaktım 🤣😂 doğumdan sonraki bir hurafeyi söyleyim ben de 🥱 ensesinden öpersen yalancı olurmuş 🤣😛 buna o kadar güldüm kii daha dün kayınvalidem dedi yiğenimi hep ensesinden öperim ben doğduğu günden beri ve aşırı dürüst kötü bişey yapsa da ben yaptım der ben de açık açık güldüm bunu söyledim 😂 yavvv bebeğin her yeri yemelik ensesi missss gibi kokuyor öpülmez mi bide buna inanıp demezler de gerçekten büyük cahillik 💓
Alparslan54 Zeynepcndr3 bide şey var ayak altından öpme boyu kısa olur 😂 yada banyodan sonra emzirme bebeğin memelrine süt toplanır 😂
Hilal-95 Banunur hamıleyken değilde doğumdan snra bebeğiimin boğazına süt kaçmıstı kaynanam memelerini tokatla demişti şok olmuştum 🤣🤣
Aysubtin01 Banunur hamilelik değilde doğumdan sonra çıtçıtlılari katlarken ben kapatarak katlarım onu kapatirsam kısmeti kapanirmis 🤭
otose_san Banunur saçımı kestim, kötü derler saç kesilmez, çocuğun ömrü kısa olurmuş. Hamileyken emzirilmez karnındaki in hakkını yiyor günah, ikisini de hasta edeceksin…
Prensannesiyimm Halimea ya ama bunu bende denedim birşey olmadı oğlumda bacağıma değiştirmiştim çok şükür leke mele yok birde çilek filan diyorlardı onda da bir şey olmadı
Derinnn0 Halimea banada ciğer yeme bebekte iz olur dediler. Tabiki yedim. Ensesinde kıpkırmızı büyük bir leke var, eşim fışkı yeseydin diye kızıyor ahahhaha ama ondan olduğunu sanmıyorum geçer 1 yaşına gelmeden bence ve ciğer fazla a vitamini içerdiğinden tavsiye edilmiyormuş😂
Prensannesiyimm Banunur Bebek kirkliyken ay görmesi iyi değilmiş,bebesini emzirmeyen anne değilmiş, sarılık olmasın diye sarı bez örtmek ama kaynanam tülbent ormustu üzülmesin diye örttüm daha Varda aklıma gelmiyor 😄 ha birde bebek tuzlamak vardı 😂
Halimea Banunur 40 çıkmayan anneler yanyana durmamalı kırkları karışır 😵 hastanede okadar insan var ….😂