Pnrg Rabia06_ kullanimi gayet basit icinden sase cikiyor sivisiyla karistiriyorsunuz, damlaligi var, tadi da cok guzel bence her bebek severek kullanabilir, yanlis hatirlamiyorsam 5. Ay baslayip 3 ay devam etmistik.
Rabia06_ Mirayasel42 rica etsem ilacın fotosunu paylaşır mısınız ben nasıl paylaşacağım bilmiyorum yanlış ilaç kullanmak istemiyorum 4.5 aylığız
EceVeAnil Adife evet canım 4 aylık olunca doktor yazıyor demir ilacını. Ben de sidefer kullanıyorum. Bebeğim 7.5 kilo 7 8 damla veriyorum. Doktor önerisi ile. Sen de bir sor doktorunuza yada sağlık ocağındaki hemşire ize.
SweetPaw burjuvaanne @Rabia06_ önceliğiniz temiz icerikse sidefer öyle bir ürün değil yanlış bilgi olmasın. İcerisinde koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor bilginize
burjuvaanne SweetPaw aynisi ocean microferdede bulundugunu soylemeden edemeyecegim ikisinin arasindaki fark microferde misir surubu dedigimiz madde daha fazla orana sahiptir 🖐🏼☺️Artik anne adaylari hangisink tavsiye ediyorsa en temizide olsa bebegin migdesi kaldirmiyorsa yapcak bisi yok
Rezenecayi Rabia06_ sideferin içinde sofra şekeri var diye çöpe attım. Microfer kullanıyorum vişne aromalı olduğu için oğlum çok seviyor.
SweetPaw burjuvaanne aynen öyle bazen tercihler bebeğin durumuna göre hangisi ona yariyorsa ona göre sekilleniyor. Ben sadece sırf temiz içerik diye tercih ediliyorsa diye uyarmak istedim konusu geçince.
burjuvaanne SweetPaw temizide dedigim işte ustundeki oranlari ya ☺️ En hafifi sideferi ki cunku bayag eczanede oturdum hepsinin arkasindaki oranlari bi ara yazdiydimda o yuzden 🙈
TubaEmir Arkadaşlar aranızda fertamir 100 mg kullanan varmı acaba 18 aylık bebeğe suda çözülebilen formda normalde ocean kullanıyorduk ama gittigimz doktor bunu onerdi
burjuvaanne Rabia06_ simdi icinde bir bilesenler var birde BRD var şase ve damla mg na gore orani sideferin daha fazla dahada ne yazayim bacim sana anlayamadim? Ben sidefer in tercih edilmesini uygun goruyorum hep . Anne adayimiz ne kullanirsa artik