Rabia06_ Arkadaşlar 4.5 aylığız yeni demir ilacına başlıcaz çok kararsız kaldım sizce hangisini kullanmalıyız
Pnrg Rabia06_ biz doktorumuzun tavsiyesiyle sidefer kullandik, bebegim tadini cok seviyordu hic sorun yasamadik kullanirken. Digeri hakkinda bilgim yok 😊
Mirayasel42 Rabia06_ bizim doktorumuzda Sidefer önerdi bizde 6 aylık olduk 2 aydır kullanıyoruz tadıda güzel
Rabia06_ Mirayasel42 rica etsem ilacın fotosunu paylaşır mısınız ben nasıl paylaşacağım bilmiyorum yanlış ilaç kullanmak istemiyorum 4.5 aylığız
Pnrg Rabia06_ kullanimi gayet basit icinden sase cikiyor sivisiyla karistiriyorsunuz, damlaligi var, tadi da cok guzel bence her bebek severek kullanabilir, yanlis hatirlamiyorsam 5. Ay baslayip 3 ay devam etmistik.
Stardust1 Rabia06_ Sideferin tadı güzel 👌🏼 Daha önce doktorum myiron yazmıştı onu kullanamadık bebeğim asla içmedi ben de tattım gerçekten çok kötüydü 😬
SweetPaw burjuvaanne @Rabia06_ önceliğiniz temiz icerikse sidefer öyle bir ürün değil yanlış bilgi olmasın. İcerisinde koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor bilginize
manicurist KEREM0000000 kan ilaçlarına reçete lazım değil canım alabilirsin tabiki 2 ay gidiyor onlar
KEREM0000000 Teşekkür ederim. Daha önce doktorumuz sidefer önermişti ama aradan zaman geçti ve ben ocean aldım pişman oldum sonra da
Derinsart Rabia06_ sidefer doktor tavsiye etti en hafif olan demir ilaçlardanmiş Benm kızda reflü vardi o sebeple önermişti col sükür asla yan etki etmedi tadı güzel
EceVeAnil Adife evet canım 4 aylık olunca doktor yazıyor demir ilacını. Ben de sidefer kullanıyorum. Bebeğim 7.5 kilo 7 8 damla veriyorum. Doktor önerisi ile. Sen de bir sor doktorunuza yada sağlık ocağındaki hemşire ize.