SeninAnnenBirMelektiYavrm Rabia06_ zeytinyağı yada bebe yağı sürüp 10 15 dk bekletin firçayla geri tarayıp yıkayın
kelebek_17 Rabia06_ ben yeni temizledim. babayjem konak tarağı aldım. bebe yağını başına sürüp yarım saat bekledim sonra tarakla geriye doğru taradım. çıkan konağa inanamadım 🙈 sonra duş aldırıp tekrar taradım. hiçbir şey kalmadı tertemiz oldu tek seferde.
Tugceeeee01 Rabia06_ zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp 10 dakika bekletip tarıyoruz biz öyle geçirdik
Deniz05 Cnm banyo yaptırmadan zeytinyağı sür beklesin 20 30 dk sonra tara şampuanlıyken ama çok sık erkek tarağı gibi varya onla tara o topluyo geçiriyor
Denizanasi92 Rabia06_ olmaz canım bizim de 3 aylıkken oldu bebek yağı sürerek Konak tarağıyla tarayıp iyi bir şampuan aldım. Ecowell kullandıktan sonra bir daha olmadı
Gamzemcd0138 Rabia06_ ucu top top taraklar varya ondan al diğer sivriler canını acıtır onunla masaj yapar gibi tara geçer
Umay_zeynep Rabia06_ 4 aylık bebek için Konak temİzliği erken bence benim kızımda da oldu ama küçük olduğu için temizlemedim yine de sen bilirsin
Sumiree Denizanasi92 @Rabia06_ aynen şampuanın iyi durulanmamasındanda oluyo ben ilk zamanlar sadece su döküp duruluyodum ovalamıyodum sürekli tekrarlıyodu konağı sonradan durularkende ovalayıp köpüğünü iyi duruluyodum şuan olmuyo konak. Birde banyodan sonra nemlendirici sürüyorum kuruluk olmasın diye
Rkyipek E bebekte konak tarağı var az yağladıktan sonra onunla tarayın yavaş yavaş çok güzel temizleniyor
glsh3580 Rabia06_ zeytinyağı sürün bekletin tarakla güzelce temizleyin bebeginiiz yıkayın daha olmuo sonra
ilve35 Rabia06_ doktorumuz hindistan cevizi yağını şurup 15 dakika bekledikten sonra mustela konak sampuanini önerdi banyo öncesi ve sonrası tariyorsuniz tersten 2 yıkamaya bitti
Asyaveannesi04 Rabia06_ zeytinyağı ve karbonatı az karıştırıp banyodan önce sürdüm banyodan sonra Konak tarağı ile tersine taradım bir tane kalmadı
Bayramsevincim Rabia06_ benim oglumdada olmuştu banyo yaptırırken dalinle kopurtup taradim cok sık bi tarakla ilk yapmamda yüzde 90 azalmıştı ikinci yapısında tamamen bitti
Kbrbisi28 Rabia06_ hont yagini tek gecerim doktorumuz hint yaginin zararsiz oldugunu ve konak tedavisinde cok etkili oldugunu soylemisti kizimin konaklari cok fazlaydi hint yagini surup bir sure beklettik ve sonuc mukemmel otesi bir daha konak cikmadi hicbir sekilde
Sunay10 Rabia06_ karbonat zeytin yağı yada Hindistan cevizi yağı sür beklet sonra duşta tara canım ama yavaş yavaş sonra zamanla her banyoda azalır bizim 10 aylık kızımın bir kaç tane kaldı taramaya kıyamıyorum canı acır diye
Serra_Annesi Bebeğimde çok az vardı banyodan önce bebe yağı sürdüm yarım saat beklettim taradım geçti bir daha çıkmadı ☺️
Tgbtn 2 aylıkken oldu bizde de pamukla zeytinyağı sürdüm biraz bekledim sık dişli erkek tarağıyla taradım üst bıngıldağını taramadım. Onu 3 aylık olunca taradım