Koalina yyesilintonu Ben kızım alerji olmasına tağmen riski göze olup olmuştum allaha şükür bişey olmadı korkma canım sürekli takip edersin doktor zaten şurup falan önerir ateş şu bu yapar sa diye
Sara1904 Koalina merhaba benim oğlum 14. Haftasına salı günü görecek ama alerjik bi bebek ve yenı ameliyat oldu korkuyorum yaptırmaktan 2. Ay a aşısını da daha olamadı anestezi alamazmış diye erteledik sımdı hepsi bir anda çok olur dıye düşündüm rota yaptırmayalar var mı acaba nasıl olur yaptırmazsam alerjik ya çok önermiyorlar da
gizzzy35 Sara1904 Kasık fıtığı ameliyatı mı oldu? Bizimde aşılar ertelendi hala olmadık. 3.5 aylık bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olacak 19 Ağustosa gün aldık. Ama bize rota önermedi hatta kesinlikle hayır dedi cerrahımız da çocuk doktorumuzda. Bir danışın mutlaka
Koalina Sara1904 Evet benim doktorumda çok önermedi açıkçası olursada bir kaç gün hastanede yatar sadece demişti. Ama yakın komşumun kızı yakalandı baya toplanamamıştı ben ondan etkilenip korka korka yaptırdım. Şuanki aklımla yaptırırmıydım bilmiyorum riskli sonuçta sen doktorun neyi öneriyorsa öyle davran canım. Bide biz kendimiz yaptık iki dozuda
sarilokumumm yyesilintonu 2-4 aylarında vurdurduk herhangi bir yan etkisi yok geç kalmadan yaptırın derim ağızdan veriliyor zaten bize doktor 2-4 ya da 3-5 te yapılır demişti
Papatyamkuzum yyesilintonu ben kızım iki aylıkken yaptırdım. Herhangi bi yan etkisi olmadı. Zaten koldan yapılan bi aşı değil. Serum fizyolojik gibi aşı, ağızdan veriliyor. Kusma, ateş, döküntü bişey yapmıyo. Banyo da yaptırabilirsiniz. Bi sorun olmuyo.
Kahveseveranne yyesilintonu 3. Ayda ilk dozu 5. Ayda 2. Dozu yaptırdım herhangi bir yan etki yapmıyor sadece 10 gün kadar kakasını takip edin ishal olabilir ve altını temizlerken ellerinizi yıkayıp temizleyin mikropa çok açık oluyorlar duşta aldırabilirsiniz
Sara1904 gizzzy35 gecmıs olsun umarım kolayca geçer ameliyatınız hayır biz kafatasından olduk sekıl bozukluğu vardı skafosefali o yüzden kaldı aşılar
Kahveseveranne yyesilintonu dışarı çıkarmaktan ziyade 10 gün kadar altını temiz elle almak ve bebeğin kendi ellerini temiz tutmak önemli mikroba çok açık oluyorlar
Mcnkarsel yyesilintonu hemşire aşıdan 1 saat önce beslenmiş olsun dedi bize. Kusma olmasın diye. Bugün yaptırdım. Yan etki vs beklenen bi durumda söz etmedi. Zaten ağızdan damla gibi damlattı kucağıma yatırdım o şekilde yaptı. Eve geldik 1 saat sonra üst üste ayrı zamanlarda azar azar kustu. Ama aşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü birinde karın üstü egzersizi yaptırıyodum. Diğerlerinde de kucağımızda karnına baskı oldu heralde.
Brnmoms yyesilintonu 3. Ayda yaptırdım hemen peşine yan etki olmadı. 2 hafta sonra kanlı kaka olmuştu bir kere
Deletedmom_23 yyesilintonu 3 aylıkken menenjitle birlikte yaptırdım. Menenjit ağır bir aşı o sebeple 2 gün ateş oldu
Limonn yyesilintonu rota asisi ama asi degil damla olarak iciriyor ebe hic bi yan etkisi de olmuyor 2 doz yapiliuor zaten biz 3.ay ve 5.ayda yaptirmistk sanirim ve iyi ki yaptirmisiz su an 11 aylik gecen ishaldi doktorumuz rotadan şüphelendi ama asisi oldugu icin agir gecirmedik sukur