Babybus_ sonsuz17 kırılmanizi istemem asla ama biraz yaşınıza göremi giyinseniz acaba attığınız seyler cok orta yaşlı
Halimea sonsuz17 link paylasımı yapamıyorum ama var cnm orda. Birde locco nun yatımlarınada bakın isterseniz sonsuz17 burdaki takımda güzel cnm
sonsuz17 Babybus_ yaşıma göre olan şeylere baktım hepsi azıcık arkayı örten dar pantolonlu takımlar bende sevmiyorum varsa böyle bol atın bakarım alırım zayıfım bide o şekil Dar giyince çirkin duruyor bide rahatsız oluyorum
ReisinKizi sonsuz17 burada merve Yörük diye bir kullanıcı vardı etikette bulamadım onun tesettür giyim zevkini beğenmiştim. Bilenler etiketleyin atar belki bir kaç model.
Halimea 😂 hahha cnm seni birtek ben anladım sanırım. Herkes güzel giyeme takmış ama sizin demek istedigin hem sıķ hemde vücud hatlarını belli etmicek sekilde olması… Link paylaşamadım ama lamia giyim ile kamil keskine de bakabilirsiniz.
sonsuz17 Halimea Evet tam da o şekilde arıyorum anladınız bakacağım dediniz sayfalara Ama orada da pek görmedim
YeniAnneIstanbul sonsuz17 Kapali degilim ama bastaki lila rengi daha genc duruyor diger renklere gore 😊
Minikbirkalp Moda selvimden bakabilirsin ben ordan alıyorum bende böyle kombin giyinmeyi seviyorum ürünleri hoşuma gidiyor güzel çeşit ve renkte var
Minikbirkalp Bak birkaç model attım uygulamasını indirip bakabilirsin ben geçen gün turuncuya aldim çok güzel ☺️
sonsuz17 Minikbirkalp hangisini bende beğendim ordan bitane mesela attıklarınızın çoğu dar paça 1 2 tanesinin Tunik boyuve paçası iyi özelden resim atma şansınız var mı bende bunu beğendim 166 boyum bu şekilde durur mu acaba