Terlikgeliyor Norveckizi hayır doğum yapalı 4 ay oluyo geçmedi doktor cerrahi tedavi önerdi kanlı hemoroide dönüştü çünkü başlarda önemsemedim ilerlemiş maalesef
Norveckizi Terlikgeliyor cerrahi tedavide kesip alıyorlar filan mı ki ne yapıyorlar tam olarak acaba ya
Terlikgeliyor smyrmyry16 hayır işe yaramıyor maalesef zaten doktorda yaramaz demişti ilerlemiş çünkü benimki baya bir.. o yüzden cerrahi tedavi önerildi . Başlarda kanama yoktu ilk 3 ay yani . Son günlerde kanama olmaya başladı
Ysmndmrl Neslihann37 off çok fena ben yaşadım 1 hafta 10 gün sonra geçiyor ıkınmaktan olmuştu ben her tuvalet sonrası ılık su ile yıkadım sonra saç kurutma makinası ile kuruttum rahatlatıyordu
Neslihann37 Ysmndmrl su ile denedim ama daha fazla canımı yaktı dikişlerimi de mahvetti şimdi dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum umarım düzelir benimde
Sukranclpn Neslihann37 bnmde en korktugum seydi malesef hersey geliyor insanın basina. Bn kullandığım ilaçları birazdan yazarım size yani bnm ki çok kötüydü bn faydasını gördüysem siz kesin görürsünüz
Ysmndmrl Neslihann37 doktorum söyledi bana dikişleri kuru tutmanız gerekiyor ılık su çok rahatlatıyordu ama ben hep kuruttum asla ıslak bırakmadım 5 dakika nerdeyse saç kurutma makinasını tuttum birde sabah akşam pansuman yaptım çabuk iyileşti dikiş acısı hiç hissetmedim zaten sadece makat acısı
Neslihann37 Aydagul35 evet benim hem kuyruk sokumu kemigim acıyor otururken hem de işte tuvalette zorlanıyorum doğum yapması hadi neyse de sonrası işkence gibi geldi bana 🙄
Aydagul35 Neslihann37 ikinci doğum çok zordu, iki hafta çok sancım oldu kemiklerim ağrıyordu, bı ay da ancak toparlandım.
Neslihann37 Mimoza-kizim benim içerden dışarıya 6 dikişim vardı sanırım normal doğumu çok istemiştim şükür oldu ama bu komplikasyonları hiç hesaba katmamisim…
Neslihann37 Mirac67 şuan batikon antibiyotik kullanıyorum ama ne dikişim düştü 12 gün oldu ne de yaram iyileşti. İnşallah benimde 20 güne düzelir diye dua ediyorum:(
Mirac67 Neslihann37 benim 10 dikişim vardı hemen düşmüyor ben baya korkmuştum enfeksiyonmu kaptırdım hep boyle mi kalcam diye ama 40 günlük olduk anca oturmaya başlamıştım 1 2 litre ılık suya 1 kapak batikon döküp onunla yıka soguk su degdirme gerekirse hergün ılık duşa gir
Mirac67 Neslihann37 antibiyotik bitiyo 1 2 hafta sonra düşmeye başlıyo batikonla suyu eskilerden ögrendim rahatlatıyo daha rahat haraket ediyosun onunla
Neslihann37 Mirac67 sağolun hepsini denedim soyledikleriniİn ama fayda etmedi bana. az önce kontrole gittim baktirmaya zaten doğumda dikiş acısını herşeyiyle hissetmiştim etim srrt olduğu için. Yine aynı sebrpten iyileşme süreci uzamış sabret dediler:(
Neslihann37 Mimoza-kizim herşeyi yaptım ama etimin sertliği yüzünden iyileşme süresi uzamış bugün kontrele gittim dayanamayıp:(
Linlin1511 Neslihann37 tuvalet ihtiyacınızdan sonra pansuman yapıyor musunuz? ben her ihtiyaç sonrası baticonlu pamuğu dikişli yere sürüyordum. evet normal doğumda da epizyo var ama sezayeni düşündükçe şükrediyordum.
Neslihann37 Linlin1511 sürekli yaptım ama bana mısın demedi:((. Resmen şu lohusa döneminde psikolojim bozuldu bir yandan meme ağrısı bir yandan alt bölge ağrısı birde bebeğime verimli olamadım sütüm gelmedi sarılık oldu bu ağrılar acı icinde hastanelerde surunduk. Sezaryen olan arkadaşımda benden önce toparladı durum bu işte:((
Terlikgeliyor Norveckizi büyük ihtimalle öyledir yaptırmak istemedigim icin araştırıp sormadım valla . Korkumu yenersem gidip tedavi olacağım 😄
Linlin1511 Neslihann37 sizi çok iyi anlıyorum. ben de doğum sonrası mastit oldum,2 saatte bir kalkıp süt sağıyordum. memenin ağrısı ayrı, dikişin ağrısı ayrı. bebek zaten sürekli ağlıyordu. Allah öncelikle size sabır ve güç versin