Yagmur-Cansu22 Ben doğduğundan beri, 4 aydır sleepy kullanıyorum. Ama sızdırma, kaka taşması hiç bitmedi. Çöpe attığım zıbın çok oldu. Elde yıka sonra makinaya at artık bıktım 😂 prima denemek istiyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz ? Memnun musunuz ?
Derinnn0 Yagmur-Cansu22 aa sleepy kullanıyorum hiç tasirma olmadı uygun bedeni kullandıkça çok beğeniyorum 😂 baby turconun bantları çok kalitesiz daha yapıştırmadan kalkıyordu ben kullanırken , diğer bezleri bilemicem 😊
Selda-gokturk Miran1306 kesinlikle sleepy kullandim prima kullandim ama baby turco saha raht ve kullanisli geldi ben kulot bezinu kullaniyorum
Yagmur-Cansu22 Serra_Annesi ben bağlayamıyorum sanırım💩 4 aylık kızım 3 numara kullanıyorum ama anlamadım. Bianda çok yapıyor ondan da olabilir 🙊
Asyaveannesi04 Yagmur-Cansu22 prima premium care kullanıyorum 7 aydır en ufak bir taşma koku vs olmadı
MinikMucizeeemm Sleepy ilk 2 ay bizde aynı sorun yaşadık mahvolduk. Peşinata geçtim ne bi taşma ne bi sızdırma geceleri bezi açmıyorum 12-13 saate kadar gerçekten bi sıkıntı yaşamıyorum 👍🏻 Memlekette primanın numarasını bulamayınca mecbur sleepy almıştım yine pişik oldu hemen sleepyden nefret ettim. Ama seveni de çok tabi sanırım bebekten bebeğe de değişiyor 😀 prima öneririm kesinlikle
Yagmur-Cansu22 MinikMucizeeemm bir pakette olsa prima denemek istiyorum. Evet farklı farklı deneyimler var ☺️
serebro Yagmur-Cansu22 prima gereksiz pahalı evet gerçekten. Sleepy o zamanlar bizde de hep tasma sızma yapmıştı suan 27 aylik sleepy gayet iş görüyor. Onun dışında baby turco çok kullandım. O da güzeldi. Indirimdeyse dönüşümlü alıyorum hala.
Yagmur-Cansu22 serebro biranda çok yapıyor heryerinden çıkıyor. Bizle ve kakamızlada ilgili olabilir 🙊
JUTENYA Yagmur-Cansu22 benim iki yaşına girdi aynı sorunlar var maalesef baby turco slepyy ve bim bezi kullandım hepsi aynı şuan molfix kullanıyorum memnunum tabiki prima iyi ama çok pahalı
Gizemkocar Yagmur-Cansu22 benim oglumda dortaylik ayni sey bizde de oluyordu..ilk dogdugu zamanlar sleepy baby turco filan hepsini denedm bitek prima kar etmişti ama suanda ben de molfixe gecicem sanirim pahaliliktan dolayı..ama premium care primadan cok memnundum tabiki
1sincaptanesi Yagmur-Cansu22 sleepy 3 numaraya geçtim tuvaletini yapınca berbat bi koku geliyor mazot gibi bugün de pişik oldu nedenini anlamadım terledigi için muhtemelen çünkü ilk defa oldu baby turkoya geçmek istiyorum kararsızım primaya güç yettiremem
Yagmur-Cansu22 1sincaptanesi baby turco arkadaşımın bebeğinde çok pişim yaptı ama memnun olanda var tabi. Bebekten bebeğe değişiyor tüm şikayetler 🤦🏻♀️
Denizimmmmm Yagmur-Cansu22 sleepy çok taşırıyor aynı anda hem molfix hem sleepy kullandım molfix gerçekten çok kaliteli sleepy hep taşırma yapıyor kıyafetler çöpe gidiyor migrosun bezi minies bile sleepyden çok daha güzel
Yagmur-Cansu22 Denizimmmmm sleepye 4 aydır şans verdim. Büyük numarada aldım ama olmadı. Prima alsaydım zıbın parasına eş değer 😂
Laden Happy Mom tarafından özenle hazırlanan bez koleksiyonuna alttaki linkten ulaşabilirsiniz annelerimiz❤️ https://ty.gl/tehvxx05yy Kısa linki açamayanlar Buraya TIKLASIN